Daha önce ücretli baktırdım, 4 kez falan salladı, boşa verdim parayı. Ücretsiz bakan olur mu, lütfen kırıcı yorum yapmayın, ücretli bakan, parayı alıp dolandıran çok... Buradan atamıyorum resim
Bir şey sormak istiyorum, dün niyetlendim, dilek tuttum, fincan tabak yapıştı. Temmuz ayı için tuttum dilek, bayağı yapıştı yani ne demek bu
Bir öncekinde de bu yıl olacak mı dedim, o zaman da yapıştı, olacak demek mi...
Bir de bir figür dikkatimi çekti, böyle oturmuş tek başına, hemen aşağısında kalp var belli belirsiz, ben miyim, karşımdaki kişi mi anlamadım...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kahve fincanına altlık yapışmışsa eğer; bu büyük olayların karşısında aydınlanacağın anlamına gelir. peki bu büyük olaylardan nedir falcılıktan bildiğim kadarı ile:
1. Torricellian
2. Adezyon
bu iki kavram falcılar arasında popüler dir.
1. Torricellian deneyi (hava basıncı): hava basıncı kahveyi hızlı hızlı içip fala kapatırsın içerde ki sıcak hava dışarı çıkar, telve ile dipte kalan su aşşa indikce ve aynı anda bardak soğumaya başlayınca içerdeki hava büzüşür. kahve dışardaki havanın içeri girmesini engellediği için vakum etkisi yaratır. fincan altlığa yapışır.
2. Adezyon Kuvveti: Fincanın altındaki çay veya kahve damlaları (sıvı), fincan ile tabak (katı) arasında bir köprü oluşturur. Farklı iki maddenin moleküllerinin birbirini çekmesi olayına adezyon denir. Bu sıvı tabakası, iki yüzeyi birbirine sıkıca bağlar.
fincanın tabağa yapışması kahveyi tam içmediğinizi ve içindeki kahvenin hava geçişini kapattığı ve vakum etkisi yaptığını gösterir bırakın şu falı fincanı saçma sapan şeylerde ne anlam arıyorsunuz geleceği önceden görmeye çalışmak yerine bu günü yaşayın geleceği geldiğinde keşfede ede yaşayın zaten öğrenemezsiniz de geleceği veya olacağı en azından o telveye yüklediğiniz anlamla bir beklentiye kapılıp anı kaçırmayın
Ben bunlar kadar neyse bişey demeyecem nelerden ümit bekliyorlar ya
Islerin yolunda gitmedigi anlamina gelir