Eril olmak egoist olmayı mı gerektiriyor? En egoisti de aslan ve koç
2 ay
Eril olmak egoist olmayı mı gerektiriyor? En egoisti de aslan ve koç
Cevap
0Cevap
burçlar sıralamasında bile birinci sıradayız biz koçları çekemiyorsunuz
Çekememek değil farklı bir açıdan yorumlamak istedim ego çok olan insanlarda erillik fazla var. bunun nedeni de savunma dürtüsü. kendini düşünmeyen adam savaşmada bişeyleri korumada başarılı olamaz diyorum. Bu nedenle erillikle bağdaştırılır ego.
Aslanı kimse geçemez
Evet öyle ama kuru gürültü bir egoları var. Bence ego kişinin kendini savunması için lazım. yoksa hereksi düşünen biri olursa ezik oluyor ve kavga etmeyi bilmiyor. Bence koçu kimse geçemez. Yaylar da öyle. mesela yaylarda şu vardır kavga kaçınılmazsa benim anam ağlayacagına onunki ağlasın der basit nedenlerden adam öldürmekten çekinmez.
Yaylar eğlencelidir aslında
öyle ama çekilmezler çok dengesizler ve sabırsızlar. sen hangi burçsun yay mısın yoksa
Boğa
Yay ilişkin mi oldu. normalde boğa ve yay çok zıt kutup
Hayır çevremde var
Sen bir de içlerine gir. gamsız sabırsız bir burç :D Dışardan göründükleri gibi değiller.
Doğrudur gamsız olduklarına şahidim
Bula ilgilenen erkek 👙
ilk defa mı görüyon çok mu şaşırdın bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru, ateşli bir yerden girmişsin direkt 🔥✨
Eril olmak egoist olmayı gerektirmiyor ama eril enerji daha dışa dönük, “ben” odaklı çalıştığı için egoyla daha çok görünür oluyor. Dişil enerji ise daha “biz” halinde.
Koç ve Aslan’a gelince… İkisi de ateş burcu. Koç dürtüsel, ilk ben der; Aslan da ilgi, takdir ve sahne ister. Dengede olduklarında lider, cesur ve koruyucular. Dengesizken de ego patlıyor işte 😅
Sen kendi burcunu yaz, enerjini birlikte yorumlayalım istersen 🔮✨