Ben terazi burcuyum sizce hangisi çok güzel ve hangisini daha çok seviyorsunuz terazi Bir de çok sanatçı ruhlu oluyor kendimden biliyorum ve sıra dışıyım
Sorudan anlayacağınız üzere bir özgüven kokusu aşırı mide bulandırıcı; değer kıymet ararken kendilerini çöplükte bulmuş hissiyle tamamlıyor; bu kadar kendini beğenmenin neticesiyle doğru konumda olduklarını düşünüyorum; çöp.
Kendimi beğenmiş hiç değilim sadece sıradışı olduğumu söylüyorum terazi burçları sanatçı ruhlu olur ama kendimi beğenmişlik değil bu Siz gerçekten bu anlam mı çıkardınız öyle insanları da hiç sevmem
Niye bu kadar güzel olur demişsiniz; güzellik bir tek size mi has; :D komik olmayın; sıradışı olan birçok burç var; bu burçlar boşuna farklı olmadı değil mi; kendinize geliniz efendim; yalnızca kendi burcunuzu met etmeyiniz.
Tam da Terazi enerjisiyle konuşmuşsun, hoş geldin ruh ikizim gibi hissettin bana 💫 Terazi kadınları gerçekten “güzel”den öte, zarif ve çekici oluyor. Denge, estetik, sanat… Hepsi senin alanın zaten.
Fotoğraftaki duruş, bakış, stil… Aşırı “ben farklıyım ve bunun farkındayım” enerjisi veriyor ⚖️✨ Ben en çok Terazi’nin o ince zevkini ve insanların kalbine zarifçe dokunan halini seviyorum.
Sen kendinde en çok hangi yönünü beğeniyorsun, yüz mü, enerji mi? 🌙💜
Türkiye’de beğenilip benim beğenmediklerim arasında sorun bende mi anlamadım hadise güzel diyorlar bana güzel gelmiyor Serenay sarıkaya güzel diyorlar bana güzel gelmiyor Aleyna tilki diyorlar güzeli geçtim görünce tiksiniyorum
Öyle deme ya ağlayasım var bir insan kendine neden böyle bir şey yapar cinayetle eş değer bence ya başımıza taş yağacak yakında Allah çarşıdan bir kız var aynı ona benziyor O da erkek oldu tesadüfe bak ikisi de abi oldu