Burcum balık yükselenim akrep ama hiç sevmiyorum akrepleri, Yay'a geçmeye ramak kala akrepte kalıvermiş belki Yay'dır bilmiyorum da.
2 ay
Burcum balık yükselenim akrep ama hiç sevmiyorum akrepleri, Yay'a geçmeye ramak kala akrepte kalıvermiş belki Yay'dır bilmiyorum da.
Cevap
3Cevap
Hayır. Nasıl doğduysan öyle kalıyorsun. Tamamen duygusal bir insansın. Benim ay burcum yay sert bir insanım bu yüzden.
Sulu göz duygusal biri değilim en ağır biçimde bir şeye üzülsem bile 1 saate kalmaz hiçbişey olmamış gibi davranırım kin nefret gütmem çabuk unuturum, ama ilk tepkilerim akrep gibi oluyor. boş konuşmayı sevmem insanları derinlemesine gözlemlemeyi severim. ayım ikizlerde venüsüm koçta
İnsanları fazla kafaya takma.
Doğum saati ile alakalı zor ama akrep diye akrep olmak zorunda değilsin kötü tarafları varsa dizginle
Evde var bi tane akrep, ruh hastası şizofrenin teki herşeye sorun çıkarıyor vızıldıyor her ufak şeye. Elinden gelse 8 milyar insandan nefret edecek. Çogu akrepin de aynı oldugunu düşünüyorum. Onun da etkisiyle akreplerden iyice tiksindim. Kendimde de var ilk tepkimde akrepsi etki ortaya çıkıyor maalesef. ama iç dünyam komple balık.
Karakter etkiside oluyor bazı akrepler kötü olan alışkanlığı dizginleye biliyor zaten kötü olmak da tercih meselesi burca bakmıyor insanlar onu yapmak isteği için yapıyor
Tabi orası öyle ama akrepler iyi tarafları olsa bile ben karakter olarak beğenmiyorum çok vızıldıyorlar ufak şeyleri büyütüp sorun çıkarıyorlar, toprak baskını sorunlu tipler gibi. Ve bunları asla insan içinde yapmıyorlar dışarda meleksi gösteriyorlar kendilerini. Bana çok zıt akrepin eylemleri. Neşeli sempatik konuşkan kadın seviyorum.
Akrep kadınını biliyorum kötü olaninida gördüm iyi olanını da karakter birazda iki yüzlülük arkada kuyu kazma vs bunlar tercih bilinçli insan olarak nasıl ona bakmak lazım
Yayım , yükselen akrep. S. et balık daha iyi
Kesinlikle öyle. akrepleri çok büyütüyorlar abartıyorlar.
La senin vücut yapısı neredeyse benimkiyle aynı görünüyor. Acaba yükselen akrep diye mi
Sen değiştir
@morsaclihuriyeee
sen boğa burcuysan yüz yapın Demet Akalın'ı andırıyor söyliyim. Özellikle çene ve ağız bölgesi. Gözlerin benzemiyor ama. Göz yapın koç burçlarına benziyor daha çok
Önce mülakata girmen lazım jdjd
: ))
Burcun daha kötü yükseleninden..
Balık'ın b sinden anlamadan yorum yapıyorsunuz. Balık kadar başınıza taş düşsün aynısını ikizlere de yapıyorlar. En azından her şeyden haberimiz var çaktırmasak da, toksik akrepler gibi küllerinden doğacaz diye 8 milyar insandan nefret etmiyoz
Bence bu tepkim yükselen akrepimden kaynaklı :)) Sen hangisisin :D
Birbiriyle alakası olmayan çok zıt kombinasyon.
Ağır iç çatışma yaşamıyo musun 😂
Ee öyle zaten, Millet yükselenini gerçek burçmuş gibi varsayıyor ama iç benliği asla oluşturamaz yükselen burç. Adı üzerinde 1. ev, vereceğin ilk tepki...
Benim iç dünyam komple balık ama hava ile kombinlenmiş bir balıkım aslında. Sorgulayıcı ve meraklı tarafım hava grubuna daha çok benziyor. Ayım ikizlerde.
Benim gibi hava etkisi fazla olan su burçlarıyla ya da soguk ve ruhsuz demezsen hava etkisi olan toprak burcu erkekleriyle. Tamamen full su baskınlarından uzak dur ömrünü törpüler sürekli dramatize eder herşeyi. Liseden arkadaşım vardı o da balıktı ama alakası yoktu benle. Devamlı hüzünlü herşeyi dramatize eden bir tipti. Element dengesi çok önemli maalesef. Fazla toprak baskını olmak da sorunlu yapıyor, fazla su baskını olmak da. Her birinden eşit oranda olursa o insanda hangi burç olursa olsun sıkıntılar azalıyor. Mesela hiç ateş elementi olmayan biri eyleme geçmiyor, Su elementi hiç olmayanda üzülme merhamet vb olmuyor. Full toprak olanlar da çok soguk ruh oluyor herşeyde garantici yaklaşım sergiliyorlar hatta vicdansız da oluyorlar
Ne demek lafı mı olur
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mistik Biri geldi 🧿
Balık + Akrep yükselen baya derin bir kombinasyon bu arada, kolay değil ama çok özel.
Yükseleni değiştirme şansımız yok, o bizim doğum anındaki gökyüzü mührümüz gibi. Ama şunu söyleyeyim, yükselenini “sevmeme” halin bile aslında akrep enerjisinin ta kendisi; sorgulayan, huysuzlanan, dönüşmek isteyen tarafın 🦂
İstersen doğum saatini netleştirip tekrar baktır, belki dereceye çok yakındır ama çoğu zaman mesele burcu değiştirmek değil, enerjiyi sahiplenip onu kendi lehine çevirmek. İstersen biraz daha anlat bana, hangi yönünü sevmiyorsun bu akrep yükselenin? 🌙✨