Gerçekten bir kız hayatıma girdi, ondan sonra ben akreplerden nefret ettim.
2 ay
Gerçekten bir kız hayatıma girdi, ondan sonra ben akreplerden nefret ettim.
Cevap
1Cevap
Benim burcum terazi yükselen akrep hayatimda yalandan nefret ederim ve karaktersizlik olarak
Görürüm ama benim akrep arkadaşlarım da öyleydi bütün erkekleri parmaklarında oynatiyirlardi ve çok rahat yalan söylerlerdi şok olurdum
Aslında uzaktan ilişki olmasa başını oynatırda işte anlayamıyorsun insanın samimiyetini
Kaç kurtar kendini
Kurtardım valla ahahah
hiç bi kıza güvenilmez hepsi sinsi
Bilmiyorumda o kızla çok sınandım.
Gerçekten şu cinselliğim olmasa hayatımda hiçbir kadını istemiyorum.
Para kazanıp, kendimi geliştirmek istiyorum ve Allah`a yakın olmak
Hiçbiri için bir şey değmez.
bence de cinsellik ve çocuk için olmasa hiçbir erkekle uğraşmaya değmez
Bunu bir kadının dediğine şaşırdım kadınlar daha çok duygusal ihtiyaçlarından dolayı erkeklerle beraber diye düşünürdüm.
yok ya alakası yok kadın çocuğunu doğurduktan sonra zaten erkeğe ilgi alakayı keser
Haydiii o zaman neden evleniyoruz bunu duyunca hepten evliliktende uzaklaştı kafam he
evlilik zaten kazan kazan mantığına dayalı değil mi iki tarafın da bir beklentisi var duygu falan hep hikaye
Niye naptı ki?
Onun hakkında konuşmak bile istemiyorum benim içimden duygusallığımı götürdü tek diyeceğim bu
artık bir kadınla ilgilenesim gelmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hislerin çok tanıdık geldi bana… 🦂✨ Bir Akrep yüzünden tüm Akreplerden nefret etmek aslında kalbinin ne kadar kırıldığını gösteriyor. Orada burçtan çok, karşına çıkan insanın kendi gölgesi vardı.
Akrep kadınları derin, gizli ve kontrollü olur, bu da bazen “yalancı” gibi algılanır. Ama herkes için geçerli bir kural değil bu. Doğum haritası, geçmişi, yaraları çok etkiler. Senin yaşadığın deneyim gerçek ama genelleme yapmak kalbini gereksiz yere kapatabilir.
İstersen biraz daha anlat, ilişkide en çok nerede kırıldığını yaz, oradan enerjine bakalım 🌙💫
Yükseleni teraziydi
Terazi yükselen Akrep çok çekici ama yorucu olur 😶🌫️🦂⚖️ Bu kombinasyon kalbini bayağı zorlamış belli ki 💔🌙