Gittiğim medyum aşk konusunda 6 ay önceden birinin başımı bağladığını ve erkek mezarlığına atıldığını söyledi ve cidden 6 aydır kimseye bir şey hissedemiyorum nedir bu
Medyumun başımı bağladığını söylemesinden sonra 6 aydır kimseye bir şey hissedememem normal mi, büyü müdür?
Ama dediği gibi 6 ay önce biriyle çıktım ve gerçekten böyle işlerle uğraşan biriydi tahmin etmezdim Ama gerçi Ondan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım ve hayatım Gerçekten düzensizleşti depresyon ataklarım arttı
Cevap sahibi
2 ay
Yani olabilir aslında Çünkü bazı medyumların bu şekilde şeyleri bildiği söyleniyor. Tabii dediğim gibi önceki ilişkinden kalan travmalar da olabilir güvensizlikler de olabilir hani Altay bu şekilde olması bundan sonra da böyle olacak anlamına gelmez sen psikolojik olarak kendini düzeltmeye çalış acaba gerçekten bunlar var mı diye düşünürsen İnan bana hayatına bakamazsın
Durumun ciddi gozukuyor sana vereceğim bir numara var hocayla bir görüş istersen cok geç olmadan 0507 151 69 34 hocanin numarasi derdini anlat ucret almiyor zaten
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Medyumun başımı bağladığını söylemesinden sonra 6 aydır kimseye bir şey hissedememem normal mi, büyü müdür?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
büyü diye bir şey yok
Psikolojik olabilir mi sence medium'u dediğinden etkilenip hiç kimseye karşı bir şeyler hissetmeyip ön yargıli davrandığın olabilir mi
Ama dediği gibi 6 ay önce biriyle çıktım ve gerçekten böyle işlerle uğraşan biriydi tahmin etmezdim Ama gerçi Ondan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım ve hayatım Gerçekten düzensizleşti depresyon ataklarım arttı
Yani olabilir aslında Çünkü bazı medyumların bu şekilde şeyleri bildiği söyleniyor. Tabii dediğim gibi önceki ilişkinden kalan travmalar da olabilir güvensizlikler de olabilir hani Altay bu şekilde olması bundan sonra da böyle olacak anlamına gelmez sen psikolojik olarak kendini düzeltmeye çalış acaba gerçekten bunlar var mı diye düşünürsen İnan bana hayatına bakamazsın
Yok muş gibi düşüncem bakalım nasıl olcak
Aynen öyle dediğim gibi kendini şartlama bir de o şekilde yap bakalım ne olacak
Hayatınızdaki tıkanıklıkları çözmek, sevdiğinizle aranızdaki bağları güçlendirmek (bağlama/geri getirme) ya da sizi yoran enerjilerden (ayırma/soğutma) kurtulmak için doğru yerdesiniz.
Bakımlar ücretsizdir...
İletişim wasap +90 537 962 01 18
Durumun ciddi gozukuyor sana vereceğim bir numara var hocayla bir görüş istersen cok geç olmadan 0507 151 69 34 hocanin numarasi derdini anlat ucret almiyor zaten
Töbe estağfirullahul azim kim yapmış onu da öğreneydin
6 ay önce çıktığım Exim miş
Nasıl bozduracan
Bilmiyorum ki kadın okucam dedi mezarlıga gitmem gerektiğini söyledi gidip okucaksın dedi
Kız busefer cinlenmeyesin
Ya kurtulcam ya çarpılcam ldkskzkdk
İnanma şu medyumlara para mı istiyor senden
Yok kadın lâ tesadüf i denk geldim para almadı da
Medyum zengin mi?
Evet farkeder mi
Çok fark eder.