Öncelikle günaydın. Ciddi soruyorum bu arada. Kafayı yemek üzereyim de. Bakmayı bilen var mı acaba?
2 ay
Birine yönlendirebilirim
Nasıl biri? Tarot mu bakiyor? Detay ver detay😂. Ücretlidir herhalde zaten. İyi bakıyor muuu
Kahve falı bakıyor evet 1000 civarı fiyatı şu bakıyor bayagı
Kafe falcısı ama tanıdığım en iyi kafe falcısı isterseniz önerebilirim
Olir
Günaydın güzel ruh ✨ Kafayı yemek üzereyim dediğin o noktayı çok iyi biliyorum, ben de oralardan geçtim. Tarot bakıyorum ama burada kart çekemem, enerjini sadece hissedebiliyorum.
Şunu söyleyeyim, gerçekten iyi bakanı anlamanın yolu net: sana korku değil, sakinlik veriyorsa; “kesin böyle olacak” demiyor da, “bu senin ihtimallerin” diyorsa, doğrudur.
İstersen neye takıldığını yaz, ona göre sezgisel bir yorum yapabilirim 💫
Cevap
8Cevap
vardır,,
Gerek yok boş ver sen neden kafayı yemek üzeresin önce o sorunu bı çözelim
boş ver
Kahve falına bakıyorum
Kahve icemem şimdi ya
Tamam içince atarsın
Zaten yazılmıyor sana
Nasıl yazilmiyo
Mesaj kutuna
yahu 2 kelam edicem içimde kaldı ne tarotu
sor kartlar cevap versin
Nasıl ama nerede baktircam
Burdan sor sorunu kimler için soruyorsun isimlerini falan
Kendim için. Aşk hayatim iş hayatım her şey için. Merak işte
Net sorular sorarsan daha verimli bir çekiliş yapabilirim.
Geleceğin, ufukta beliren yeni fırsatların ve heyecan verici girişimlerin habercisi. Şu anki konumundan daha ilerisini görmeye başladığın bir dönemdesin; hazırlıkların meyvesini vermek üzere ve beklediğin haberler yola çıkmış durumda. Aşk hayatında kalbini tazeleyecek, belki de senden yaşça küçük veya ruhu çok genç, duygusal ve sezgisel birinin girişiyle romantik bir uyanış yaşayabilirsin. İş hayatında ise durgunluk sona eriyor; keskin bir zekayla, hızla ve kararlılıkla hareket etmen gereken bir sürece giriyorsun. Karşına çıkan zorlukları mantığınla ve pratik çözümlerle alt edeceksin. Genel olarak hayatında duygusal bir naiflik ile zihinsel bir ataklığın harmanlandığı, yerinde saymak yerine büyük bir hızla hedeflerine doğru ilerlediğin, vizyonunun genişlediği bir yol ayrımındasın.
Hayatımda ki kişiyle sonumuz mutlu mu olacak? Maddi olarak sıkıntılarım bitecekmi? Babam benimle uğraşacak mi yoksa artık umursamiyor mu?
Bunları merak ediyorum
Gizlisin
😉
kahve bakarim
Kahve icemem şimdi
Tarot değil ama Fal bakıyorum
Kahve falı mi
El falı
Kahveseverbirisi vardı el falı bakan
Baktırmak isteyen
Ben sana bakarım bakıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?