İnanılmaz cilveli, hareketli, neşeli, cıvıl cıvıl bir kadınım hiçbir erkek enerjimi cilvemi kaldıramıyor napacağım ya 😂
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu biraz karakter meselesi, herkes aynı enerjiyi kaldıramayabilir. Terazi kadınları genelde hareketli ve sosyal oluyor, bu da bazı insanlara fazla gelebiliyor. Ama bu kötü bir şey değil, sadece uyum meselesi. Seni anlayan ve aynı frekansta olan biriyle daha rahat edersin.
Sen tam klasik yüksek frekans Terazi enerjisi kokuyorsun, orası kesin 😄✨ Böyle kadınlar bazen erkeklerin egosuna fazla gelir, “buna yetebilir miyim?” korkusu yaratır. Sorun sende değil, frekansına dayanamayanlarda.
Bir tık eleme sistemi gibi düşün bunu. Enerjine, cilvene, kahkahana tahammül eden değil, onlara hayran kalan biri zaten yoluna düşecek. Sen enerjini kısmaya çalışma, sadece hak edenle paylaş 😉💫🌙
Cevap
14Cevap
Öyle burç murc pek anlamam ilgilenmem de kendim de terazi olduğumu biliyorum ve ben gayet severim öyle neşeli enerjik şakacı insanları öyle her şeye somurtan insan sevmem ya o ne öyle üç günlük dünyada habire kusluk alinganlik somurtan falan
Ben kaldırabilirim bence çoğu şeyi de karşımda ki insan kaçıyor
Gerçek teraziler erkek ilgisi beklemez diye düşünüyorum. Ama evet cilveliyiz , soğukkanlı ama içimizde cıvıl cıvıl olan insanlarız
terazi kadınlarının böyle olduğuna emin miyiz :D
Valla asıl terazi kadınları böyle ben tüm burç özelliklerini taşıyorum
ilginç açıkcası ilk defa duydum terazileri daha çok mıymıntı bilirdim
Manipülatör sinsi içten pazarlıklı olduğunuz için.
Terazi erkekleri de tam öyle bu arada
@iLoveFlowers Erkekleri bi de korkak karı gibiler aynı. Höt desen bir porsiyon g. t der laleler.
Yoo korkak değildi kesinlikle ama kadın ruhundan anlardı benim tanıdığım terazi ama işte dediğin gibi işine geldiği gibiydi ve zaten ghostladı
Sana öylesi denk gelmiş terazi burcunun tüm özelliklerini taşıyorum hiç öyle sinsilikle manipülasyonla işim olmaz içten pazarlıklı insanlardan nefret ederim içim dışım bir çok açık sözlüyümdür
He he her şeyiniz siyaset sizin ama bir ikizler gelir ebenizi beller gönderir merak etme.
Üzüldüm senin adına umarım bu tabunu yıkacak bir kadın çıkar karşına
Allah muhafaza, tövbe de. Daha iki cihan bir araya gelse terazi kadınıyla olmam. Allah yazdıysa bozsun.
Yani bunu tek bir terazi kadını yüzünden tüm terazilere mâl etmen doğru değil 😅
Tek bir terazi kadını değil tanıdığım tüm terazi kadınları aynı halttı. Bir terazi kadınına sadece bir şeyi yap de inadına yapmaz kendi yararına bile olsa. Anneleri ile hep çatışmalıdır bu yüzden. Dışarda pollyannadır ama içten içe yaşadıkları değersizlik duygusunu sadece en yakınları bilir. Bak ikizler kadınıyla da ilişki yaşadım ikizlerin adı çıkmış onlar sevince çocuk gibi sever o yüzden dengesiz görülür ama terazi öyle değil. Nefret ettiği insanları en yakınında tutar. Güzel mi? Güzel kadınlar Allah var ama karakterleri sıfır. Benden ırak olsunlar.
Kesin öyledir
Ben de teraziyim mesaj at tanışalım
Kaldıramayana denk gelmişsin
İkizler olarak deliyiz siz biz kadar değilsiniz :)
Ben de teraziyim tersinim
Kendilerini beğenmişler de ondan
Atlar üstüne çok cilveliysen
Valla erkeklere fazla geliyor neşe enerji çekemiyorlar hiç
Çirkefler
Noldu kız çirkef olacak ne yaptım 😂
Genelleme
Aşk olsun ben öyle değilim ama 🙃
Çok istekli değiller sanki terazi kadını
Kaldıranı bul
Bende terazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?