Bu burçların özelliği nedir? Uyumları nasıldır? Deneyimi olan var mı?
2 ay
Bu burçların özelliği nedir? Uyumları nasıldır? Deneyimi olan var mı?
Cevap
2Cevap
Ben koçum ve eski sevgilim yengeçti
Aranızdaki uyum nasıldı? Anlaşabiliyor muydunuz? Onda en sevdiğin özellikler nelerdi?
Çok net cevap vereyim. En sevdiğim özelliği çok keyifli neşeli olmasıydı. Bir de beni mutlu etmeyi biliyordu fedakardı
Bu hallerinden sıkıldığın zamanlar oluyor muydu peki
Nissnlim yengec bende kocum. Sorabilirsin
Aa süper. Aranızdaki uyum nasıl? Yengeç kadını daha duygusal oluyor koç erkeği de duygusuz oluyor bildiğim kadarıyla. Ve çoğu burç yorumunda uyumsuz oldukları söyleniyor. Siz anlaşabiliyor musunuz ve özel değilse nişanlının karakter olarak en çekici bulduğun özellikleri neler?
Yengec cok duygusal hemen kirilir. Cok ozenlidir. Ben biraz daha akisa birakirim. Bence cilveli ve masum. Birde su var sadik. Minnak bisey
Yaaa🫠 umarım çok mutlu olursunuzz
Yengec kadini tutkuludur arzuludur ama sinirlarini bilir. Sende oylemisib
Nişanlına sorabilirsin😶
Baska yengec kadinlari nasil mersk ettim sadece
Google ‘a “yengeç burcu kadını nasıl olur” yaz çıkan sonuçları oku, aynen öyleyiz. Anonim de olsan yazma, nişanlın görse kötü olur. Yengeç kızları biraz da böyledir. Aşırı sadık ama en ufak incindiklerinde affetmeleri çok zordur. Duygularını yoğun yaşarlar. Nişanlını üzme☺️
Uzmem
Siz ne zamandir birliktesiniz
Birlikte olduğum biri yok ki merak ettim sadece: )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru, kalp ile ateşin buluşması gibi çünkü 🦀🔥✨
Yengeç kızı duygusal, korumacı, biraz alıngan; Koç erkeği ise hızlı, direkt ve baskın enerjili olabiliyor. Benim çevremde bu ikiliden hem evlenen hem de kavga gürültü ayrılan çok oldu.
Olur mu? Olur. Ama yengeç duygusunu açık söylemeli, koç da kırıcı dilini biraz yumuşatmalı. İkisi de gerçekten isterse, tutkulu ve sahiplenici bir bağ kurabiliyor. İç sesin ne diyor, ona bak bence 💫🌙