AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Koç burcuyum
Maalesef ki başak burcuyum.
Kova burcuyum
Boğa erkeğiyim, yükselen akrep.
Benim de burcum boğa yükselenim akrep
Ooo yemek yemenin burç hali sjsj
Yengec olmayan yengec. Maalesef yengec
Yengeçlere niye düşmansın kız
@acayipadamm sinsiler (olmayan ustune alinmasin). Asiri dramatiikler. Hayati cok yukseklerde yasiyorlar. Ben degilim bu arada kıl payi yirtmisim.
O tarz yengeçlerin oldugunu biliyorum maalesef ama hepsi aynı değil. Dilan polat tarzı yengeçler yaramaz evet. Aslında sinsi gibi duruyonuz ama sinsilik olarak tanımlamıyorum ben onu. Biraz fazla sahipleniciler haliyle kıskanç ve yogun duyguları olan bir burç oldukları için ister istemez sinsi gibi algılanıyor bence. Yükselenin ne ki merak ettim.
@acayipadamm herkes oyle demiyorum istisnalar var tabi. Cogunlugu arkadasimin arkamdan konustugunu yakaladim soyledim suratina hala iletisim kuruyor benimle. Umursamiyorum cok neyse. Kovayim ben. Ben durmuyorum bu arada insanlar soguk ve sinirli mesafeli ve dobra (yeterli seviyede) oldugumu soylerler genelde.
İyi de soruya verdiğin cevapta maalesef yengeç yazmışsın. şimdi kovayım diyorsun. Tam anlayamadım doğrusu?
@acayipadamm yukselenimi sormussinuz. Bende kovayim dedim. Bence siz bir b12 nizi kontol ettirin.
b12 ile ilgisi yok.😂 yükselenim kova diyeceğin yerde, kovayım ben yazmışsın. 😂 işte yükselen kova oldugun için maalesef yengeç diyosun. İç çatışma yaşatır bu sana. ama naparsan yap iç benliğinin yengeç olmasını değiştiremezsin. Yükselen kova seni biraz daha dışa dönük ve özgürlüğüne düşkün yapar sadece. Dediğim gibi iç benliğinle çatışırsın sürekli. Özetle birbiriyle alakası olmayan 2 İlginç kombinasyona sahipsin.
@acayipadamm yukselen ne dediniz ya cevapta tekrar yukselenim kova mi demem gerek? Direk net bir sekilde yukseklenin ne sormussunuz
-kovayim demisim. Neyse evet ic catismam fazla olur. Ic benligimi degistirmeye calismiyorum. Oldugum gibi kabul ediyorum kendimi ama yengec olmayi sevmiyorum. Kendimide kova kabul ediyorum. Disa donuk ve ozgurlugune duskunluk disinda yengec gibi icine kapanip panik atak yapacak derecede dusunmuyorum. Mantigim daha agir basar genelde bu yuzden insanlardam gamsiz ve duygusuz damgasi yerim. Bir cok ozelligim kova. Zaten burclarada fazla inanan biri degilim soru gelince cevapladim. Cokta takilmamak lazim.
Anladım haklısın, k. bakma gerdim seni. yanlış anlaşılma oldu sadece.
@acayipadamm yok ne demek olur oyle seyler.
İyi bak kendine.
Akrep 🦂
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
Terazi
Akrep
Erkek olsaydın keşke djdjdjd
Akrep
Shark
Aslan
Başak
Terazi
benim de boğa.
Baluk
sen masum türker'e benziyon, o da balık
@acayipadamm lan nerden aklına geldi bu sjsjsjdjdj
Ben de balıgım, profiline bakayım dedim direkt masum türker canlandı gözümde. onun genç versiyonusun sadece. o herifin her tarafı ödemden şişmiş ve yaşlı, yoksa çok benziyor sana.
@acayipadamm daha iyi bir benzetme hayatımda almadım, öyle söyliyim sana. iyi güldürdün beni 😅
Vay be. Çevrene sor onlar da çok benzetecek bence.
Başak
Biblomusun berr
Terazii
Ejderya
Aslan
Oğlak
Akrep
Koç 😎
koç ama inanmam
gözlerinin küçüklüğü bile koçum diye bağırıyor hala inanmıyon
aslan
Burcum balık, boğaları hiç sevmem