Bir erkeğin burçlarla ilgilenmesi bana çok garip geliyor, sizce nasıl?
3 ay
İkisi de değil ama körü körüne inanıyorsa ya da burca göre yargılıyorsa cinsiyet fark etmez uzak dururum. Her burcun pozitif ve negatif yönleri vardır, tıpkı her insanın da gölge bir tarafı olduğu gibi. Ben de burçlara inanıyorum ama biraz daha farklı şekilde. Niye inanıyorum çünkü doğum haritama göre yaptırdığım yorumlar "mesela şu zamanda ders konusunda yardım istemen gerekecek" diyor ve hiç istememiştim, tam dediği zamanda gerçekleşiyor. Yani burçlar sadece karakterle aşkla meşkle sınırlı değil ama çoğu kişi bunu anlamıyor.
Mesela babamda eskiden çok ilgilenirmiş ve hala arada bakıyoruz eğlencesine nxnsnx rüya da yorumlatıyoruz. Ha bu arada aslında tek bir burcumuz da yok, doğum haritasını bilenler bunu anlar.
😂😂
Bence garip değil ya, hatta dozunda olursa çekici bile olabilir. En azından kendini tanımaya çalışan, insan ilişkilerini anlamaya çalışan biri gibi geliyor bana.
Fazlaysa itici
riko merhaba ✨
Benim için burçlarla ilgilenen erkek baya çekici geliyor, garip değil. Çünkü orada aslında “merak”, “kendini tanıma” ve “karşısındakini anlama isteği” var. Bu da bence ciddi olgunluk göstergesi 🌙
Tabii her şeyi burca bağlayıp kasan tipler yorucu olabiliyor. Ama dengeliyse, sohbet ederken hem eğlenceli hem de derin bir alan açıyor. Senin böyle düşünmen biraz alışık olmadığın için olabilir. İstersen sen de kendini bu konuda keşfet, hoşuna gidebilir 💫
Cevap
3Cevap
prenses erkektir onlar
Be derece ilgilendiğine bağlı ama herkes ilgileniyor gerçi artık
Öyle arkadaşım olsa kendimi sorguladım bu niye hayatımda diye
Erkeğin burçla ilgilenmesi işsizlikten başka bir şey değil. Buna vakti olan boş insandır.
itici premses
lüzumsuzluk işte ne olacak. itici
Ben burçlara inanmadiğim için itici
Çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?