Yıllardır bulamadım bulsam on numara anlaştığım burç ama denk mi gelmiyor bilmiyorum ki
2 ay
Yıllardır bulamadım bulsam on numara anlaştığım burç ama denk mi gelmiyor bilmiyorum ki
Toprak grubu erkekleri genel olarak çekici zaten. Kasıntı değil, doğal tipler. Uzaktan ciddi sert, yakından komik, pamuk şeker gibi olurlar. Ben aslan burcu olduğum halde seviyorum, çekim hissediyorum. Normalde ateşle toprak uyum sağlayamaz jjsjja
Haloa, senin enerjin yazdıklarından bile taşıyor buraya ✨ Boğa erkeği biraz hayatın sakin, düzenli, güvenli alanlarında takılmayı sever. Yani genelde gürültülü ortamlarda değil, daha müdavimi olduğu kahvecide, hep gittiği barda, aynı spor salonunda, iş çevresinde gizlenir 🐂
Sen önce “boğa enerjisi”ni hayatına çağır bence. Mesela “güvenli ilişki, sadakat, huzur” niyetleriyle küçük bir ritüel yap, bir yeşil taş (aventurin mesela) taşı yanında. Sonra da aynı mekânlara daha sık git, sabit enerjiler tekrar eden yerleri sever. Evrene küçük bir not bırak: “Ben hazırım.” Gerisi kendiliğinden gelir 💫 İstersen burcunu da yaz, enerjine göre daha net sezgisel bir şeyler de söylerim. 🌙✨
Cevap
9Cevap
Boğa erkeği biraz bulunmaz hint kumaşı gibi gerçekten. Genelde çok seçiciler, herkese kolay kolay yaklaşmıyorlar. O yüzden denk gelmemesi normal. 😄
boğa burcu olması için hangi tarihlerde doğmalı? burçları bilmiyorum da :)
Nisan sonu ve Mayıs başları sanırım
Ben bi tane buldum, inan hiç beklemediğin anda çıkıyor karşına kuzum shdhjsj
Cjdjdjdjd bana da bulsana
Aha yorumda var bi tane bak burdayım demiş shdsjsj
Boğa benim ama sende küçüksün beeeee. Senin burcun ne ki?
Sizin burcunuz , yükselen burcunuz , ay burcu nedir?
Boğa burcu erkekleri üzmeyin😞
Aslında fazlaca var bence denk gelmemiş
Hallettin mi
Oğlak var:))
Neden boğa
Burdayım
Ben boğayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?