Kaybolan alyansımı aylardır bulamıyorum, sizce nerede aramalıyım ve hangi duayı okumalıyım?

Arkadaşlar yaklaşık altı ay önce oğlum bir yaş iki aylıkken elim yanmıştı Alyansımı çıkarıp küçük çekmeceye koydum Sabah kalktığımda oğlum o çekmeceleri falan karıştırmıştı ve ben o gün bugündür yüzüğü bulamıyorum Allah affetsin hocaya gittim falcıya söyledim her biri ayrı bir şey söylüyor benim için maddi bir değeri yok ama manevi olarak gerçekten çok değerli benim her şeyim kaybolsun ama alyansım asla çünkü alyans evliliğin sembolüdür yani onu kaybedince sanki evliliğim sarsılmış gibi hissediyorum bu hissiyat olarak öyle okumadığım dua kayıp duası ethemlere bildiğiniz bütün duaların hepsini okudum evi altüst ettim fakat ben alyansı bulamıyorum sizce nere düşmüş olabilir veya gerçekten güçlü bir dua var mı bu alyans‘ı bulmak için ben aslında bu alyans‘ın da napıcam bilmiyorum bildiğiniz bir dua veya bakmam gereken tekrar bir yer var mı veya böyle bir şeyin başına gelen var mı geldikten sonra nerede buldu veya bulabildi mi böyle

Kaybolan alyansımı aylardır bulamıyorum, sizce nerede aramalıyım ve hangi duayı okumalıyım?