Biri var tanışmak istiyor, eniştem ablam olur mu bilmiyorum
3 ay
Evlenmek istiyor isen şansını dene, birinci derece yakınlarının kefil olduğu bir tanıştırma seni neden ükütüsün ki, tanışıyorsun diye kesine vleneceğin anlamına gelmez, kişiyi red etmen de enişten ve ablana ayıp olmaz , sonuçta senin hayatın bu ve önemli bir karar.
tanışmadan bilemezsin.. önce bi sosyal medyadan takipleşin bak hal hareketlerine ilgi alanlarına vs.. kafana yatarsa devamını getir yoksa takipten çıkarsın olur biter.
Enişten ve ablanin önerdiği biri her zaman orada burada Bi defa gördüğün veya Bi arkadaşının bahsettiği yahut sosyal medyadaki birinden çok daha mantıklıdır bence
İyi öyleyse, yani görüşün Bi bence. Seversen devam edersin. Enişten nasıl biri iyi mi ablana özellikle
Iyi maşallah hayırlı Bi enişte, mutlulukları daim olsun.
Adam seni bilmiyor derken?
Tanişacaksınız ya hani işte.. Problem ne
Etmemesi için Bi sebep var mı? Ya da sen kabul edecek misinki hemen acaba? Önce Bi görüsürsunuz oturup konusursunuz, sonra karar verilir acele edilmez. Sanki kendini mecbur hissediyor gibisin. Neden?
Hmm peki... öyleyse hayırlısı olsun hakkınızda
Serda merhaba 🌙
Şu aralar ilişkilerle ilgili enerjiler zaten çok hareketli, hislerin de boşuna kıpırdamıyor bence ✨
Şöyle söyleyeyim: Tanışmak, evlenmek zorundaymışsın gibi düşünmeden, sadece “bir ihtimal” diyerek gidersen hayırlı kapı mı, değil mi çok daha net görürsün. Enerjini sıkma, akışa bırak.
Sana şunu sorayım; içinden “bir şans ver” mi geçiyor, yoksa “zorlamayayım” mı? Bunu dürüstçe hissedersen cevabın da orada 💫
Cevap
12Cevap
On bilgi al, kimdir nedir. İşi gücü ailesi. Olumlu buluyorsan tanisirsin
O tamam demistir , ondan sonra sana söylemişlerdir
Konusmuslardiir bence
Böyle şeyler, erkekle konusulmadan kıza bahsedilmez
Sen böyle merakla gitme, mantıkla düşün
Denemekten zarar gelmez fakat senin kararın sonuçta
Sen tamam demesini mi istiyorsun
Şu an burada hazır tamam diyecek biri var
Tabii ki kabul edersen sen Ankara’dasın çünkü
Olsun ben seninle tanışmak istiyorum gerçekten
Ekleyelim mi
Sende
Eklemelisin
Naptın
Evet mesaj da atmadım
ya tanış belki beğenirsin
ne iş yapıyor
oh oh azda seksi olaydın adamı kaçırma :D
etkile biraz haber aldınmı o ne düşünmüş
İstihare namazı kıl
Abdest al niyet edip 7 gün denemen lazım 2 rekat namaz kıl dua et hayırlı olanı göster diyerek
Tamam
Önce onlara bir sorsaydın nasıl biri diye
Olumlu ise senin için şans verebilirsin
Doğrudur umarım heyecanına değer birisidir.
Hayırlısı
Amin
Tanış
Enistenle aran nasıl
Olur
Olur olur
Salla ya bence
Gör ne zararı var
şans wwr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?