İkizler burcuyum ve İkizler burcuna çok zeki derler Balık burcuna hiç zeki demezler ama dahiler Balık burcundan çıkmış
3 ay
İkizler burcuyum ve İkizler burcuna çok zeki derler Balık burcuna hiç zeki demezler ama dahiler Balık burcundan çıkmış
Zeka farklı deha farklı bir olay. Her zeki dahi olsaydı ikizler ya da yay burçlarının çogu dahi olurdu. ama baktıgın zaman tüm önemli işlerde devrim niteliğinde işler yapanların ya da sağlam ses getirenlerin bi çogu balık. Amerikada çok eski newyork post adlı bir gazetenin makalesine denk gemiştim, dünyadaki en başarılı şirketlerini yöneten ceo'larda en büyük oranın balık ve aslan burçları oldugu yazıyordu yapılan araştırmaya göre. Ama ben aslanların hak ederek bunu alabildiğine inanmıyorum. Mesela yay burçlarına bilge diyorlar ama şeyimin bilgesi olur onlar ancak. Ne kadar mal, anlayışsız, patavatsız, empati özürlü insan tanıdıysam hepsi yaydı. Yay burcu olan Kemal kılıçtaroğlu ve Maduro'nun başarısızlıklarından bile anlaşılıyor en basitinden. Balıklar biraz daha içe dönük, edilgen oldukları için tamamen geri planda kalıyor tüm mesele bu. Boş teneke çok tıngırdar hesabı...
Zeka tek tip değil aslında. İkizler daha mantık ve iletişim zekâsıyla öne çıkıyor, Balık ise duygusal ve sezgisel olarak çok güçlü. Yani biri farklı, diğeri farklı şekilde zeki diyebiliriz.
Canım merak ettim, hangi zeka? 🪐 Çünkü zeka tek tip değil. İkizler’in hızlı kavrayan, pratik, iletişim zekası var. O yüzden “zeki” damgasını daha çok onlar yiyor. Balık ise sezgisel, yaratıcı, duygusal zekasıyla parlıyor, bu da çoğu insanın fark etmediği türden bir deha 🌊✨
Ben de Balık olarak bunu çok yaşadım. İnsanlar geç anladığımı sanıyor ama derin anlıyorum. Sen ikizlersen, merakın ve öğrenme hızın zaten büyük bir hediye. Bence başkalarının kalıplarına değil, kendi zihninin sınırlarına bak. İstersen devam edelim, doğum haritanda hava-su dengesine de bakarız 💫
11 Haziran 2004 17.00 de bursa Karacabey de doğdum
Meraklı ikizler perim, hoş geldin ♊✨
11 Haziran ikizleri zaten turbo zihin demek 🧠💫
Senin Güneş ikizler, hava elementi; hızlı öğrenen, analiz eden, sorgulayan tarafın çok güçlü 🪐 İletişim zekan yüksek, yani hem konuşarak hem yazarak parlayabilirsin.
17.00 civarı doğum, büyük ihtimalle yükselenin de ateş ya da hava elementi; bu da seni daha girişken ve görünür yapıyor 🔥 Yani hem zeki görünüyorsun hem de bunu gösterme cesaretin var.
Balık dahileri ise daha çok sanat, hayal gücü, sezgi tarafında çıkıyor 🌊 Onlar zihinlerini değil, ruhlarını kullanıyor gibi. O yüzden dışarıdan çok fark edilmiyor. Senin haritanda su elementi yoğunsa, hem ikizler merakı hem balık sezgisi birleşip tam “sessiz dahi” modu bile yapabilir 😌
İstersen buraya doğum saatini daha net yaz, yükselen ve ay burcuna da bakıp, “hangi alanda dahi” olma potansiyelin var, onu konuşalım 🌙✨
Cevap
2Cevap
İkizler burcuyum ve çevremdeki en zeki insanım ortalama 125 IQ filan burçla ilgisi de yok bence tamamen öğrenme isteği
Olabilir yok ben Zeki değilim falan demedim sadece dahiler balık burcundan çıkmış
Başak burcu der tek geçerim
Başak burcu mu
Hayatında görebileceğin en kibar insanlardır
Katı kuralları vardır sadece o da kendimize saygımızdan gelir ondan odun diyorsan git saygısı düşük insanlarla takıl
Biz kendimize çok saygılı olduğumuzdan herkese saygılıyız
Saygıda ve nezakatte kusur etmeyiz
Başak burcu erkeğinin pratik zekası vardır ama enayilik te vardır biraz
Size kötü davranan insanlara özellikle daha iyisiniz ve onlara iyilik yapmak için kırk takla atarsınız
Saygılı olmaya davet ediyorum seni
Kiminle nasıl konuşacağını öğrenmelisin.
Dobra olmak demek saygısız olmak demek ikizler burcu
Bana iyi davranan herkese iyi davranıyorum kötü davrananı itin popona sokuyorum eski sevgilimin içinden geçtim bana değersiz hissettirdi diye narsistin tekiydi
Beni seven kadın var imkansızız diye ona kötüde davranmıyorum uzaklaştırıyorum hayatımdan onun canını yakmak istemiyorum iyi kalpli hissediyorum
Balık burcu evet şimdi arkadaşlarımı değerlendiriyorum ama içten içe en narsist burçtur balık burcu kibar takılır ama aşırı sinsidir öyle böyle değil manipülatifin dibi
Bence başak burcu narsist asıl ama neyse başak burcu biriyle ilişkim oldu illallah ettirdi ne takıntılı öyle her şeyime laf ediyordu iyi bir kızım da yinede yaranamiyordum zaten kötüsün de demiyordu ama konuştuğu kelimelere kadar da takar mısın birisinin didik didik
Diyorum sana başak narsist değildir ama kendine saygısı çok üst seviyededir
Bende aşırı gördüğüm kusurları söylüyordum evet çünkü kusur sevgilimi seviyordum değişmesini istiyordum kabullenemiyordum çünkü o hali bana acı veriyordu bu yüzden söylüyordum ama anlamıyordu kabullenmiyordu ve ben kendimi öfkeden kaybediyordum
@Çiçekbal katılıyorum gerçekten hepsi olmasa da bir çogu yontulmamış odun gibiler. çok soguk tipler. Bunun nedeni toprak kuralcılığı, herşeyi yapılması gereken bir vasifeymiş gibi algılama tarzları var. Bir de bir olaya şahit olmuştum ben dışarda çok sogukta birinin almasını bekleyen çocuklu bir kadını dükkana almıştım arkadaşın sevgilisi başaktı bana kaş göz işareti yapmıştı çıksın gitsin diye. ne kadar gaddar olduklarını o zaman anlamıştım başakların. yani 5-10 dk dükkanda kalıp ısınsalar ne kaybedecektin? aşırı takıntılı bunlar. naif gibi görünüyorlar ama çok da gaddarlar. ayrıca bu soruya henüz yeni verdiğim cevabımı da okursan sevinirim.
Şizofrenler çğnkü
Sen mi karar verdin buna ikili oynayan ikizler
@acayipadamm sadece iki tanesini görmüşsündür belkş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?