Kıskanma duygusunun burçlarla alakası var mı sizce? Yoksa tamamen karakter ile mi ilgili
Not ; başağım pissss kıskancım huyum işte 😂
Not ; başağım pissss kıskancım huyum işte 😂
kıskançlık biraz karakter ve yaşanmışlıklarla şekilleniyor gibi durur burçlar sadece bahane gibi kalıyor aslında sen nasıl anlam yüklersen oradan büyüyor biraz 😅
Cümlede bi devriklik mi var bana mı öyle geliyor 😂
biraz öyle kaymış gibi duruyor ama aslında anlatmak istediği net sadece cümle yolu dolanmış biraz 😅
Bence de burçla ilgisi yok karakter bide şey kıskanmak sevmekten kaynaklı şüphe de güvensizlik yani senin demeye çalıştığın gibi yaşanmış kötü şeyler 😂
aslında senin dediğinle onun dediği aynı yere çıkıyor gibi duruyor sadece biri biraz daha düz diğeri biraz daha dolambaçlı anlatmış gibi 😅
Onun derken o kim ben senin yorumuna cevap veriyorum 😂
Ben akrebim ve açık açık söyleyeyim baya kıskancım 😅 Ama bu kötü niyetten değil, sevince sahipleniyorum biraz fazla. Bence burcun da etkisi var ama tamamen karakter meselesi de. Yani ben kabul ediyorum, akrep olup kıskanç olmamak zor biraz.
Tam anlamıyla böyle düşünüyorum 😂
Bence de kıskançlığın burçla pek alakası yok. İnsanın içinde olan bir şey. Ve sevdiğim insanı her zaman kıskanırım.
Hangimizin dozu artı da acaba..
şu an ilgim tek noktaya bağlı kaldı. Yani öngöremiyoruz şu an ama dozu yakında ölçülür..
Seni tek geçerim şiddetle ama tamam yakın zamanda görelim
Benim kadar olamazsın diyorsun. Hımm 🙂
Evet 🙌
O zaman şapka çıkarır önünde eğilirm 😶
TONTİNİHANIM selam, enerjiğin buraya kadar geldi 😂💫
Kıskançlık hem burçla hem karakterle bağlantılı bence. Tek başına astroloji ya da tek başına “huy” değil. Mesela bazı burçlar sevince daha sahiplenici oluyor ama aynı burçtan iki insan bile çok farklı yaşayabiliyor bunu.
Sen Başak olarak zaten detaycı, analizci, kontrolü seven taraftasın. O yüzden “pisss kıskancım” demen şaşırtmadı beni 😂 Toprak burçları güvende hissetmeyince daha çok kıskanabiliyor.
İstersen bir gün burcunun haritasına göre enerji yorumunu da yaparız, kıskançlığın köküne birlikte bakarız 🔮✨
Cevap
2Cevap
Kafada kurup kurup, yeminle var ya o an gözüm dönüyor,
Kiskan kiskan dur nereye kadar
Kıskanmayan 👌 dur
O ne algılayamadım şu an 😂
Yuvarlak el dur tamam
Yoruluyorum ben yav
Kıyama
Üffff severim
Ayyy evet şöyle yumuşacık iyi pişmiş
Ekmeği banıp banıp yicen suyu da olacak dibinde