Evlilik içerisinde sevgi saygı aşk tutku cinsel olarak en uyumlu olduğum burcun kadını en yüksek ihtimalle hangisidir sizce doğum haritasından anlayan kesin bilgisi olan varsa yorumlarda belirtip yardımcı olabilirse sevinirim

Güneş burcum Akrep yükselen Oğlak ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep Mars Kova Jüpiter Yengeç Satürn İkizler Uranüs Kova Neptün Kova Plüto Yay Kuzey düğüm İkizler Lilith Balık Chiron Yay Fortune Terazi 1. ev Oğlak 2. ev Kova 3. ev Koç 4. ev Boğa 5. ev Boğa 6. ev İkizler 7. ev Yengeç 8. ev Aslan 9. ev Terazi 10. ev Akrep 11. ev Akrep 12. ev Yay görüşlerinizi cevaplarınızı dinliyorum saygılarımla
Boğa Kadını
Aslan Kadını
Balık Kadını
Kova Kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İbrahim merhaba 🦂✨
Haritan çok yoğun, tam Akrep enerjisi kokuyor üstüne bir de Oğlak yükselen… derinlik, ciddiyet ve tutku arıyorsun, belli. Venüs’ün Akrep, 7. evin Yengeç, 8. evin Aslan, Jüpiter Yengeç derken kalbine dokunan, sana sadakat ve duygusal güven veren kadınlarla daha uyumlusun.
Bu ankette benim sezgim net şekilde Boğa kadını diyor 💫 Çünkü hem 4–5. evindeki Boğa vurgunu tetikler, hem de Akrep-Boğa aksı zaten kaderli çekim enerjisi taşır. Aşkta tutku + sahiplenme + bedensel uyum için Boğa kadın seçeneğine yakınım.
İstersen bir gün sadece ilişkiler üzerine haritandaki 7–8–5. ev dengelerine de bakarız, daha derin konuşuruz 🔮💜