Evlilik içerisinde sevgi saygı aşk tutku cinsel olarak en uyumlu olduğum burcun kadını en yüksek ihtimalle hangisidir sizce doğum haritasından anlayan kesin bilgisi olan varsa yorumlarda belirtip yardımcı olabilirse sevinirim

Güneş burcum Akrep yükselen Oğlak ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep Mars Kova Jüpiter Yengeç Satürn İkizler Uranüs Kova Neptün Kova Plüto Yay Kuzey düğüm İkizler Lilith Balık Chiron Yay Fortune Terazi 1. ev Oğlak 2. ev Kova 3. ev Koç 4. ev Boğa 5. ev Boğa 6. ev İkizler 7. ev Yengeç 8. ev Aslan 9. ev Terazi 10. ev Akrep 11. ev Akrep 12. ev Yay görüşlerinizi cevaplarınızı dinliyorum saygılarımla
Boğa Kadını
Aslan Kadını
Balık Kadını
Kova Kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
burçlarla ilgisi yok
Burçlar Ayetlerle Kanıtlı Kuranı Kerim vasıtasıyla var fal tarot değil Araştırmanı öneririm
7 evin yengeç
evet 7. ev yengeç ama yengeçlerle anlaşamıyorum erkeği olsun kadını olsun zıtım yükselenim oğlak bir çok yengeçle karşılaştım hep zıt karakteriz
Ben yengecim erkeğinle ben bile anlaşamıyorum Ahha
sakın üstüne alınma yanlış anlama rica ediyorum karşılaştığım yengeçlerin çoğunluğu kıskanç narsist manipülatif yapıdaydı yani kendi suçunu karşısındaki yapmış gibi gösteriyordu erkeğinde de kadınında da buna şahit oldum yengeç burcu en yakın tanıdıklarım var 1. dereceden inan anlaşamıyorum erkeği de kadını da dahil ağır başlı sakin birisi bana iyi geliyor mesela boğa oğlak akrep bu kişilerle arkadaşlığım dostluğum güzel birde aslan burcu ama başak ve yengeç birde ikizler ile asla anlaşamıyorum haritam kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Yengeç burcu erkeği kötü ama kadını bence böyle değil daha evcimen olur iyi niyetli ben öyleyim
benim yengem kendisi de yengeç erkek kardeşi vardı rahmetli oldu akrep burcu ve çok çapkındı kardeşi akrep burcu karısı yani eşi de yengeç burcu eşinin anlattığına göre yengeme sevgi aşk tutku olarak cinsellikte dahil mükemmel anlaşıyorlarmış hatta eşi çok kıskanıyormuş akrep olan eşini imreniyordum gerçekten onlara mesela Volkan Demirel Akrep Zeynep Demirel Yengeç aklıma geldi :D uyumları da mükemmel onların ama ben akrep olarak yengeçlerle hiç anlaşamıyorum maalesef bazı yengeçler vardır mükemmel insanlardır tertemiz kalpleri vardır saygı duyuyorum ama karşılaştığım yengeçler inan çok kıskanç manipülatif narsist dalga geçen alaycı en yakınlarım öyleler maalesef
@meltemzlfkr23
arkadaşa katılıyorum yengeç erkekleri gerçekten kendi suçunu karşıya atmaya çalışan tipler. bazıları çok iyi niyetli olsa da onlarda da var aynısı. ama kadınları iyidir tabi dilan polat gibi görgüsüz değilse :D
Yengeç ve balık kadını
yengeçlerle maalesef zıtım yengeçler duygusal gibi görünselrde manipülatif çoğu karşılaştığım yengeç öyleydi yükselen oğlak ve akrep stelyumu var haritamda ama arkadaş olarak bile yengeçlerle anlaşamıyorum :(
Balık dene
balık kadınları ile çalışma ortamında karşılaşmıştım agresif sinirli yapıdaydı birsii bir diğeri ise kuzenimin sevgilisi balık kadını oda aşırı kıskanç ve hatasını kabul etmeyen birisi balıklardan çekiniyorum hiç birlikteliğim olmadı güvenemiyorum ihtimal var mı bilmiyorum inan
Sen 4/4 lük müsün ki herkesin olumsuz özelliklerini sayıyorsun
Karşılaştığım insanlar çoğunlukla narsist iki yüzlü kıskanç alaycı tipler sınandığım kişiler bunlar ben karakter olarak yalan iki yüzlülük iftiradan nefret ederim ne yaparım nede müsade ederim beni tanıyan bilir saygı sevgi ahlak dürüstlük çok önemli yalan söyleyen iftira atan kıskanç ve narsistlere ön yargılı olan vasıfsızlara hayatım hakkında yorum yapanlara hak ettiği gibi davranırım ama senin nasıl birisi olduğunu Allah bilir kaybedersem dürüstlüğümden kaybederim yalakalıkla işim olmaz adamına göre davranırım seni sormalı sen nasıl birisin?
Kendimi anlatacağım bir platform değil burası
@almound o zaman ön yargılı olmayacaksın ben tanıdığım gördüğüm şahit olduğum gerçeği konuşurum birisi hakkında sen çok mu dürüstsün şusun busun demem şahit olmam lazım ki diyebilirim özelden seviyeli saygılı şekilde konuşurum dersen kalp kırmadan hakaret etmeden tartışıp konuşabiliriz yok olmaz dersen eyvallah der yoluma bakarım
Asıl ön yargılı olan sensin kimse mükemmel değil bu gidişle yalnız kalmaya mahkum olacaksın sonsuza dek
Sen 4/4 lükmüsün diyen sen değil misin sonuç olarak yargılıyorsun bu bir gerçek ben yaşadığım şahit olduğum gerçeği anlatıyorum kafadan sallamıyorum gördüğümü birebir şahit olduğum anı anlatıyorum sen kalkıyorsun bana 4/4 lükmüsün herkesin olumsuz özelliklerini sayıyorsun diyorsun gördüğüm kişilerin o burcun insanlarının bana karşı olan olumsuz davranış özelliklerini söyledim ben ön yargılı olsaydım seni haksız yere eleştirip yargılardım ama bunu yapmadım ama sen yargıladın tanımadığın etmediğin insan hakkında 4/4 lükmüsün demen zaten bi yargıç :D teklifte ettim özelden tartışabiliriz konuşabiliriz hakaret etmeden kalp kırmadan sen istemedin o zaman ön yargılı davranmayacaksın nasıl bir karaktere sahip olduğumu önce Allah biliyor o bana yeter beni yargılamak eleştirmek senin haddine değil önce Allah beni ve seni hepimizi yargılar kalpleri ancak Allah bilir bizler aciziz ve yalnız kalıp kalmayacağımı da bilen yine Allah o kadar kesin net konuşma yanılırsın ve sınanırsın
Sana yengeç uyar kova ve aslandan uzak dur
haritamda da öyle gösteriyor evet ama juno aslan 8. ev aslan ay aslan yani yapay zekaya sorduğum zaman aslan görünümlü aslan etkili fiziğe sahip kadınlardan hoşlanırsın dikkatini çeker diyor orası öyle evet ama yengeç 7. evde olduğu için ortalık iş evlilikte daha uyumlu diyor ben de yengeç burçları ile anlaşamıyorum kadın erkek orası sıkıntı işte en yakınlarım mesela yengeçler anlaşamıyorum her yengeç aynı olmaz tabi ama emin değilim haritam akrep ve boğa kadını da uyumlu olur diyor evlilikte akrep olan kendim gibi olan birisi nasıl olur bilmiyorum boğa zıt burç fakat mizaçlarımız çok benzer tek sıkıntı inat kıskançlık olur gibi geliyor kafam en çok boğa yengeç arasında karışık aslan kadını tutku cinsel olarak olabilir ama benim aradığım kriter huzur güven aşk tutku cinsel uyum hepsi bir arada düşünüyorum 4. ve 5. ev boğa da boğa mantıklı da geliyor yengeçte inan kafam çok karışık senin bu konuda görüşün ne olur düşüncen ne olur tam olarak
Sen iri kadınlardan hoşlanıyorsun ama aslan kadını ne kadar sadık olur bilemem sana çok aşık olması lazım keza kova kadını hiç aşık olmaz. Boğa olur bak toprak ve su elementi uyumludur. Ama oğlak akrep haritaya sahip biri olarak ateş ve hava grubuna yaklaşma sadık olmazlar kolay sevmezler
benim hoşlandığım kadının fiziksel özellikleri iri yapıdan ziyade dolgun olması 50 - 55 kg ağırlığı arasında 1.60 1.65 boylarında olan bir kadın dikkatimi daha çok çekiyor boğa sessiz sakin bir tipte bende sessiz sakinim dışarıdan sevgi aşk olmaya başladığı zaman aramızda açılıyorum güvendiğim için kova kadını bağımsız özgürdür evet aslan kadını dominant olur oda doğru boğa itaat etmeyi seviyor kendisi zarar görmediği zaman asla ters köşe yapmaz aksine daha çok bağlanır sevgi ilgi gördüğü zaman bende zaten sevgi ve ilgi göstermeyi seviyorum hatta karşımdakinden de bekliyorum boğa daha çok mantıklı gibi geliyor eğlence amaçlı değil daha çok ciddi tek eşle beraber bir ömür boyu sadık sadakat sonsuz mutluluk bekliyorum kendim bir kadınla beraber ömür geçirmek istiyorum o yüzden aslan ve kova konusunda haklısın ayrıca başakları da sevmiyorum eleştirici ve yargıç bir hali var boğa daha çok güzel geliyor bana bu arada senin burcun ne
Sen ciddiyet sadakat bekliyorsan direkt kovayı ele zaten aslanda belki aşık olursa. Boğa senin için daha uygun olur toprak grubunu güven verir oğlak kadınıda düşünebilirsin yükseleninle kavuşumda çünkü. Ben yengeç
Oğlak burcu erkeği ve kadını ile nedense mükemmel anlaşıyorum iletişim olarak Liseden bir arkadaşım vardı Ali diye oğlak burcu ağır başlı ve sakin konuşkandı çok güzel anlaşırdım hala da arkadaşlığımız devam ediyor çay ocağında çalışırken esnafa çay götürüp bıraktığım mistik eşyalar doğum günü eşyaları ile ilgilenen oğlak burcu kadını bir abla vardı annemle yaşıt birisi belki de büyük evliydi yanında ki abide çok tatlı birisiydi o ablanın iyiliğini asla unutmam güler yüzlü tatlı dilli ve yediği çikolatalı antep fıstıklı ekleri bana ikram etmişti teşekkür etmiştim bende oğlak burcuydu o ablada yani Oğlak insanları ile arkadaşlığım mükemmel oğlak kadını ile evliliğim muhteşem olabilir yükseleni boğa olup venüs ay mars boğa oğlak ağırlıklıysa boğa erkeklerinden düşmanlarım da oldu kadınlarından da anlaşamadığım oldu ama kimi boğa erkeği ve kadını ile çok güzel anlaşıyorum iletişim olarak ama iş arkadaşlıktan sonra evliliğe gideceği zaman karşılıklı sevgi saygı güven tutku cinsel uyum olarak oğlak kadını mı yoksa boğa kadını mı daha iyi olur gerçekten o konuda çok kafam karışık kova kadını yerine oğlak kadını eklesem nasıl olurdu bilmiyorum ama birdaha ki ankette eklemeyi düşünüyorum bu ikisinin benim haritama olan uyumu nasıl olurdu inan gerçekten kafa karıştırıcı her ikisi de %50 %50 ben güneş akrep yükselen oğlak olarak 2 burcun insanlarıyla güzel anlaşıyorum o konu da çok kararsızım gerçekten hangisi daha uyumlu olur soru işareti kaldı şimdi aklımda :D
Kova kadını sana uymaz hala oğlak diye neden diretiyorsun anlamıyorum sana aykırı haritanda yok
Yakışıklıysan Aslan
Çekicilik var doğru aslanlarla arkadaş olarak iyiyim ama evlilikte nasıl oluruz bilmiyorum ben Dominant birisiyim normalde çok çabuk nazara geliyorum fiziksel görünüşümden dolayı şeytan tüyü var ama Evlilikte nasıl oluruz bilmiyorum ben sessiz sakin birisiyim bana saygı duyanlara saygı duyuyorum ama yargılayan eleştirenlere yalan söyleyen iftira atanlara katlanamıyorum aslan enerjik ben ağır başlı sessizim dışarıdan ama sevdiğim birisi olursa daha çok sıcak kanlıyım
Utangaç san sessiz sen olmaz
utangaç değilim ama sakinim dışarıdan sessizim evet ama tanıştığım birisi olsun arkadaş olduğum zaman sıcak kanlıyım açılıyorum dışarıya karşı temkinliyim ama arkadaş ortamında relaksım özellikle kendime yakın hissettiğim iyi gelen kişilerin yanında çok rahatım yabancılara karşı resmiyim diyebilirim
akrepler burçlara inanmazlar. Sen farklısın demek
ben çok derin birisiyim tutku sadakat güven sevgi saygı en ön planda benim için bu sorunu sorup paylaşmak istedim sizlerle eğer bilgin varsa bu konu hakkında haritama baktığında hangi burcun kadını ile uyumlu olabilirim evlilikte yorumunu görüşünü merak ediyorum :D