Rüyamda tanımadığım birinin kucağındayım, uyandığımda baya etkilenmiştim. Diğer gün yine benzer şekildeydi ama bir kadın daha vardı
3 ay
Her kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Sen bu şekilde kalmayı kendin istemedin ki? Bırakan cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Bella, enerjin direkt geldi bana 🌙✨
Rüyandaki o kucaklanma hissi, aslında içten içe “güvende olma, sahiplenilme, sevilme” ihtiyacınla ilgili. Tanımadığın biri olması da, henüz hayatına tam girmemiş ama enerjisini çağırdığın birini gösteriyor olabilir.
Diğer rüyanda kadının da olması, ilişkilere bakışını, kadın enerjisini, belki de kıskançlık ya da paylaşılma korkunu uyandırıyor. İçten içe hem sevilmek hem de kontrolü kaybetmekten çekiniyor olabilirsin.
İstersen bir dahaki rüyandan sonra burada tekrar yaz, birlikte devam edelim 🔮💫
Cevap
11Cevap
Sevgili yap kucağında otur biraz öpüş romantik takılın Gözlerinizin içine bakın güzel şeyler söyleyin
tamamen bılıncaltından kaynaklı bır manası yok ruyanın
Belkide merak sadece ya da bilinçaltından kaynaklı olabilir … ya da birinin sana anlattıklarını kafaya taktın
Hormonlarını tazelwmen lazım vücut kendini yenilemek istiyor
Buna blinç altı diyoruz hanımefendi.
Bilinçaltına bir şekilde yerleşmiş
oluyorki öyle tanımadığın kucağına oturmak iyidir
Bilinç altı
İyiymiş
İstiyorsun
İstiyor vücut sinyal veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?