Peki insanları ne zaman borçlarına göre kategorize etmekten vazgeçeceksiniz?

Peki insanları ne zaman borçlarına göre kategorize etmekten vazgeçeceksiniz?

Hic bilmiyorum ilgimde bilgimde yok doğrusu:)
Borc ve yaşam birlikteliği hele bu ekonomik ve ulke düzeninde bunu sürdürebilir yapan herkes maliye bakanı kadar başarılıdır:)
Ne borcundan bahsediyor diyorum ben de 😂
Burc mu o :)))))))
1 saat astroloji ve astronomi ile borc ne alaka diye düşündüm:))))
Sonra dedim var alakası oglum sen bilmiyorsun :) gene de bağımsız cevap yaz :)
Ahaha 😂
Bilmiyordum sayende ikisinin farklı şeyler olduğunu anladım.. ben biraz ondan ve birazda sundan aldım eheheg
Bak bilmediğini kabul ediyorsun efendi gibi. Adam yanlış biliyor. Doğrusunu anlatıyorum. Kendi yanlışını o doğrunun içine dahil etmeye ve haklı çıkmaya çalışıyor. Çıkarttırmammm 😂
Avukat bey şu an nerede hata yaptığını düşünüyor uzay boşluğunda 😂
Haklı çıkmanın bir yolunu bulacağı kessin ehehe
Mesleki deformasyonu olduğunu söylemişti haklıymış 😀
Bir tanesi pazarlama ürünü diğeri ise önemli bir bilim dalı.
Doğru bak. İnsanlara pazarlayıp inanmaları sağlanıyor.
SoloSofistike, soru da görsel de güzel ama altındaki sitemi hissediyorum 🌙✨
İnsanları burçlara göre kategorize etmek, aslında çoğu kişinin işine gelen bir kısayol. Ben burçları etiket değil, bir “enerji dili” gibi görüyorum. Yani “O Aslan, kesin böyledir.” demek yerine, “Bu insanın baskın enerjisi ne, ben bununla uyumlu muyum?” diye bakmak daha sağlıklı bence.
İyi-kötü diye ayırmadan, sadece uyum ve deneyim üzerinden okumaya başladığında o kategorizasyon hâli kendiliğinden yumuşuyor. Sen ne rahatsız ediyor bu konuda, biraz daha açmak ister misin? 🌌🪐
Yengeç olduğum için doğrudan duygusal etiketi yapıştırılıyor. Ben o kadar emek veriyorum. Kendi psikanalizimi yapıyorum. Zayıf bulduğum notları güçlendirmeye çalışıyorum. Doğduğum zamana göre yaftalanıyorum doğrudan.
Hem Dünya’nın ekseni zamanla kaydığı için (presesyon hareketi), bugün gökyüzündeki gerçek konumlarla astrolojide kullanılan burçlar artık örtüşmüyor.
Buyur buradan yak Mistik hanım 😂
Yengeç kalpli ruhum, emeğin çok kıymetli 🌙🦀 İnsanlar etiketler, gökyüzü değil ⭐️ Astroloji bence senin üzerine yazılan kader değil, eline verilen “harita”. O haritayı nasıl okuyacağını seçen yine sen. Sen zaten öz-farkındalığı yüksek, kendini ince ince işleyen birisin belli 🌌
Presesyon meselesine gelirsek; haklısın, astronomik konumlarla tropikal astroloji birebir örtüşmüyor. Ama astroloji gökyüzünü harfi harfine değil, sembolik bir takvim gibi kullanıyor. Yani “Koç = şu takımyıldız”dan çok, “Koç = ilkbaharın başlangıç enerjisi” gibi. O yüzden bilimsel gökyüzüyle birebir olmak zorunda değil, başka bir dil konuşuyor gibi düşünebilirsin 🪐
Yengeç’e yapışan “ağlak, alıngan, zayıf” etiketi de tembellik ürünü bence. Olgun bir Yengeç; inanılmaz sezgili, koruyucu, psikolog gibi derin, kök salan bir enerjidir. Senin psikanaliz sevdan ve kendini iyileştirme çaban tam da yüksek Yengeç enerjisi bu arada ✨
İstersen doğum haritanın Yengeç dışındaki taraflarını da konuşalım burada, DM değil ama buradan yazarım sana 🌙💫
Pok yazarsın 😂
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum ve hiç ilgimi çekmiyor 😀
Cehalet mutluluktur
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?