Yengeç burcu erkeği neden çok yalancı olurlar narsist ve manipülasyon yaparlar en çok aldatan burçlar arasında katılıyor musunuz buna?
3 ay
Yengeç burcu erkeği neden çok yalancı olurlar narsist ve manipülasyon yaparlar en çok aldatan burçlar arasında katılıyor musunuz buna?
Cevap
1Cevap
Ben yengeç burcuyum ama kimseyi aldatmadım ve sevdigime aşırı baglanırım bu da sevmediğim bir özelliğim maalesef
Senin peki sevgilin varken eski flörtünün hikayelerine bakar mısın? Merak ediyorum benim erkek arkdaşım storylerimi izliyor eski flörtünün Snaptan bunun sebebi nedir sence tartıştım :(
sevgilim varken bakmam tabi ki
onun sebebi unutamamış olması bence ciddi konuş devam ederse yoluna bak zaman kaybetme bunlarla
Aralarında birsey olmamış sadece konuşmuşlar kız hep kaçmış buluşmaktan sadece bir kere bir etkinlikte görmüş :(
seninkinde problem var o zaman yoklamış yüz vermemis daha da storyleri ne bakıyomuş geçmiş olsun
sana saygısızlık
Konuşmuşlar ama hep eskiden mesajlaşmışlar :(
yani sen bilirsin tabi ben yüzüne dahi bakmazdım aşırı bağlanan birisiyim bunun da zararları var ama yapacak bir sey yok
Aralarında birsey olmamış ama sadece mesajlaşma kız hep kaçmış buluşmaktan sadece bir kere bir etkinlikte görmüş o kadar yani onla konuşuyorken o kıza atmış ikimizin fotosunu arabada beni uygunsuz şekilde çektiğini
bana çok güven vermedi ama senin ilişkin sonuçta sen bilirsin
Ondan kurtulmak için yaptı gözümün önünde gördüm yok ol dedi ona öfkeliydi şimdi ise hikayelerini seyretmesi zoruma gitti :( insan hiç buluşmadığı kişiyi sevemez ki
Dimi lütfen birsey söyle
sevebiliyor işte insanlar öyle değişik kişilikler var hiç buluşmadan bile seni çekip ona attıysa o kızdan ilgi bekliyor bence kıskandırmaya çalışıyo
sen bunlara rağmen devam ediyorsun ilginç gerçekten
O kızı aşağıladı nasıl sevicek sen kimsin kendini ne sanıyorsun dedi
neden engellemiyor peki
Bilmiyorum zaten ekli değil ki hesabı açıkmış öyle bakmıştır
Sana sorum şu gerçekten de doğruyu söylemen sence bir erkek neden böyle yapar :(
onunla yaşadığı anıları özlüyor
Birsey yaşamadılar neyi özlüyor dedim ya buluşmadılar
yedekte tutmaya çalışıyor o zaman
Bilmiyorum sana göre bu yazdıklarımdan ne anladın?
şimdi özet geçiyim anladımlarımı
Lütfen kendini düşünceni söyle
senin sevgilin eski flörtünün hikayelerine bakıyor aralarında bir şey olmamış eskiden mesajlaşmışlar sadece buraya kadar anladım
sonra senin sevgilin o eski flörtü hep kaçmasına rağmen yok ol mu demiş
O istemiş buluşmak kız istememiş daha önce bir etkinlikte görmüş akrabaları da iyi kız falan demiş oda kıza daha yazmadan akrabalarından çiçek yollatırmış
Ama artık önemi yok ondan nefret ediyor
kız hep kaçmış diyosun kız istemiyor zaten neden kızı aşşağılamış peşinde çiçek göndertmesinr ragmen burayı anlamadım
boş ver eski olay
benim düşüncem tedbiri elden bırakma kontrol et seviyorsan da duygunla değil mantığınla hareket et yoksa üzülürsün benim yapacagım en doğru yorum böyle olur
Ondan hoşlanıyor mu bir erkek neden bir kızın storylerini izler?
hoşlanıyor tabi neden baksın yoksa durduk yere
Belki meraktan öylesine
sana belli etmez hoşlansa bile
Olmaz mı
Yazmıyor eklemiyor
olabilir hoşlanmadıgı bir eski flörtünün hikayesine bakmaz bir erkek
Bana saçma geliyor insan hiç birsey yaşamadığı kişiyi özler mi bence saçma
mesajlaşarak da baglanabiliyor illa buluşması gerekmez
Bilmiyorum sadece bakıyormuş başka birsey yok
yav bilerek mi yapıyorsun gece gece aklını çalıştır biraz böyle bir şey mümkün olabilirmi
manipüle ediyor seni
Yengeç erkekleri tam bir deccaldir ahdjksksksk
Sana birsey sorucam lütfen doğru cevap ver çok üzgünüm şu an erkek arkdaşım eski flörtünün hikayelerini seyrediyor hep Snaptan üstelik ekli değilken bile kızın hesabı açıkmış bunun için tartıştım
Kızım yengeçler ex sevdalarıyla meşhurdur zaten sjdjkskskks
Aralarında birsey olmamış ama sadece mesajlaşma kız hep kaçmış buluşmaktan sadece bir kere bir etkinlikte görmüş o kadar yani onla konuşuyorken o kıza atmış ikimizin fotosunu arabada beni uygunsuz şekilde çektiğini
Tam yengeçlik hareketler 😹.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Yengeç erkekleriyle ilgili bu genellemeler hep ortalarda dolaşır ama her Yengeç böyle değildir 🌙✨ Ben de Balık olduğum için su grubunun duygularını iyi bilirim. Yengeç erkekleri bazen duygularını korumaya çalışırken kapalı, kaçamak ve savunmacı davranabiliyor. Bu da dışarıdan manipülatif sanılabiliyor.
Aldatma konusu ise tamamen kişinin karakteriyle ilgili. Burcun sadece duygusal tepkileri etkiler.
Eğer yaşadığın biri varsa, enerini biraz anlatırsan birlikte daha net bakarız 💫