♍ Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Aşk: İlişkilerde derinleşme ve tutku artıyor. Ciddi kararlar almak için Merkür'ün düzelmesini (Pazar) beklemek faydalı.
Para: Ortaklı kazançlar, miras veya vergi gibi konular netleşiyor. Beklediğin bir ödeme gelebilir.
Sağlık: Detoks ve vücudu arındırmak için harika bir hafta. Zararlı alışkanlıkları bırakabilirsin.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yeni bir hafta, yeni umutlar 😊
Neler bekliyor bakalım, terazi..
♎ Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
• Aşk: Odak noktan tamamen ikili ilişkiler. Mevcut ilişkinde yeni bir sayfa açabilir ya da ciddi bir adım atabilirsin.
• Para: Ortaklıklar üzerinden finansal fırsatlar doğabilir ancak sözleşmelere imza atmak için hafta sonunu bekle.
• Sağlık: Bel ve böbrek sağlığına dikkat; bol su içmeyi ihmal etme.
Teşekkür ederim.
Şu böbrek mevzu birkaç oldu karşıma çıkıyor. 🙄
Yengec ve tek sorum var merak ettiğim bu hafta kovulurmuyum.:))
♋ Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
• Aşk: Kariyer odaklı olduğun için aşkı ikinci plana atabilirsin. Partnerinden destek beklediğin bir hafta.
• Para: İş hayatında yeni bir dönem başlıyor. Sorumlulukların artabilir ama bu durum uzun vadede kazancını artıracak.
• Sağlık: Diz ve eklem ağrılarına karşı temkinli ol, ani hareketlerden kaçın.
Kariyer odaklı ben :))).. kovulmaya çalışıyorum yahu :))..
Aha yeni dönem kovulmam mi acaba.. iyide kovulurdam calismicam ki.. neyse vardır koca falin bir bildiği :))..
Günde 35 bin adım bağ bahçeye atla kapılardan zıpla ama ani hareket yapmiyim.. olur :))
başak burcuyum çok teşekkğr ederim yorumlarınız için
• Aşk: İlişkilerde derinleşme ve tutku artıyor. Ciddi kararlar almak için Merkür'ün düzelmesini (Pazar) beklemek faydalı.
• Para: Ortaklı kazançlar, miras veya vergi gibi konular netleşiyor. Beklediğin bir ödeme gelebilir.
• Sağlık: Detoks ve vücudu arındırmak için harika bir hafta. Zararlı alışkanlıkları bırakabilirsin.
Rica ederim :)
Onu bilmemde yaseminin kesin bekledigini biliyorum :D
Güneş ikizler yükselen boğa.
♊ İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
• Aşk: Sosyal çevren hareketleniyor. Arkadaş ortamından yeni bir etkileşim doğabilir veya partnerinle sosyal planlar yapabilirsin.
• Para: Kariyer hedeflerinle ilgili kafa karışıklığı pazar gününden itibaren dağılmaya başlıyor.
• Sağlık: Zihinsel yorgunluk belirgin olabilir; meditasyon ve dijital detoks yapmayı dene.
Aşk anlamında söyle bakalım cvbc
♌ Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
• Aşk: Ufkun açılıyor! Uzak mesafeli ilişkiler veya farklı kültürlerden biriyle tanışma olasılığı yüksek.
• Para: Yurt dışı bağlantılı işler veya eğitim masrafları gündemde olabilir. Gelecek yatırımları için plan yapma zamanı.
• Sağlık: Karaciğer ve sindirim sistemini yormayacak bir beslenme düzeni seçmelisin.
Teşekkürler xvcvcb
Başağı okudum teşekkür ederim
Burcum BOĞA yükselenim yay ayın yengeç
♉ Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
• Aşk: Geçmişten gelen konular veya eski sevgililer gündem olabilir. Duygusal bir arınma sürecindesin.
• Para: Maddi konularda "bekle ve gör" stratejisi izlemek en iyisi. Yeni bir yatırım için acele etme.
• Sağlık: Ruhsal sağlık ve uyku düzeni bu hafta önceliğin olmalı. İnziva sana iyi gelecek.
Teşekkür ederim 💐
Rica ederim :*
Bilmiyorum ki Allah bilir..
♈ Koç (21 Mart - 19 Nisan )
• Aşk: Güneş'in burcuna geçmesiyle özgüvenin artıyor, spot ışıkları üzerine dönüyor. İlişkilerde daha iddialı olacaksın.
• Para: Gizli masraflara dikkat! Bütçeni sarsacak dürtüsel harcamalardan kaçınmalısın.
• Sağlık: Hafta sonuna doğru enerjin zirve yapacak ancak kafa ve yüz bölgesindeki hassasiyetlere (baş ağrısı vb.) dikkat.
Teşekkür ederim dikkat ederim ✨
Rica ederim evet dikkat et :)
Evet, bekliyorum : ))
• Aşk: Güneş'in burcuna geçmesiyle özgüvenin artıyor, spot ışıkları üzerine dönüyor. İlişkilerde daha iddialı olacaksın.
• Para: Gizli masraflara dikkat! Bütçeni sarsacak dürtüsel harcamalardan kaçınmalısın.
• Sağlık: Hafta sonuna doğru enerjin zirve yapacak ancak kafa ve yüz bölgesindeki hassasiyetlere (baş ağrısı vb.) dikkat. :)
Tenk yuuu : ))
Ne bekliyor bakalım.. Burcum kova. :)
♒ Kova (20 Ocak - 18 Şubat )
• Aşk: İletişim dilin çok güçlü. Yanlış anlaşılmaların bittiği, duygularını net ifade edebildiğin bir hafta sonu seni bekliyor.
• Para: Yakın çevren veya kardeşlerinle yapacağın iş birlikleri kazanç kapısı aralayabilir.
• Sağlık: Omuz ve kol bölgesindeki gerginlikler için esneme hareketleri yapmalısın.
Teşekkür ederim. :)
Beni biliyorsun zaten 😂
Evet biliyorum :)
• Aşk: İlişkilerde derinleşme ve tutku artıyor. Ciddi kararlar almak için Merkür'ün düzelmesini (Pazar) beklemek faydalı.
• Para: Ortaklı kazançlar, miras veya vergi gibi konular netleşiyor. Beklediğin bir ödeme gelebilir.
• Sağlık: Detoks ve vücudu arındırmak için harika bir hafta. Zararlı alışkanlıkları bırakabilirsin.
Oğlak o yorumla
♑ Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
• Aşk: Ev ve aile hayatında huzuru arıyorsun. Partnerinle evde vakit geçirmek veya ailevi sorunları çözmek önceliğin olacak.
• Para: Gayrimenkul veya ev harcamaları gündeme gelebilir. Aileden maddi destek görebilirsin.
• Sağlık: Mide hassasiyetlerine ve strese bağlı sindirim sorunlarına dikkat.
Hani koç burcu nerede
Burada...
• Sağlık: Hafta sonuna doğru enerjin zirve yapacak ancak kafa ve yüz bölgesindeki hassasiyetlere (baş ağrısı vb.) dikkat.
Boğa burcu kadınıyım, bu hafta huzur ve netlik arıyorum. Bakalım yıldızlar neler diyecek?
Akrep
♏ Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
• Aşk: Günlük rutinlerin içinde, iş yerinde veya spor salonunda beklenmedik bir yakınlaşma yaşanabilir.
• Para: İş yükün artıyor ancak bu tempo beraberinde finansal takdir getirecek. Verimliliğin yüksek.
• Sağlık: Bağışıklık sistemini güçlendirmen gereken bir dönemdesin. Enfeksiyon riskine dikkat.
Aslan 🦁
• Aşk: Ufkun açılıyor! Uzak mesafeli ilişkiler veya farklı kültürlerden biriyle tanışma olasılığı yüksek.
• Para: Yurt dışı bağlantılı işler veya eğitim masrafları gündemde olabilir. Gelecek yatırımları için plan yapma zamanı.
• Sağlık: Karaciğer ve sindirim sistemini yormayacak bir beslenme düzeni seçmelisin.
Yengeç
• Aşk: Kariyer odaklı olduğun için aşkı ikinci plana atabilirsin. Partnerinden destek beklediğin bir hafta.
• Para: İş hayatında yeni bir dönem başlıyor. Sorumlulukların artabilir ama bu durum uzun vadede kazancını artıracak.
Teşekkürler
Balık burcu
♓ Balık (19 Şubat - 20 Mart )
• Aşk: Kendi değerini anlamaya başladığın bir dönem. Sen kendine değer verdikçe ilişkilerin de şifalanıyor.
• Para: Yeni kazanç kapıları aralanıyor. Maddi olarak güçleneceğin teklifler alabilirsin.
• Sağlık: Ayak sağlığı ve ödem problemleri görülebilir; dinlenmeye vakit ayır.
kova
♒ Kova (20 Ocak - 18 Şubat )
• Aşk: İletişim dilin çok güçlü. Yanlış anlaşılmaların bittiği, duygularını net ifade edebildiğin bir hafta sonu seni bekliyor.
• Para: Yakın çevren veya kardeşlerinle yapacağın iş birlikleri kazanç kapısı aralayabilir.
• Sağlık: Omuz ve kol bölgesindeki gerginlikler için esneme hareketleri yapmalısın.
İkizler
• Aşk: Sosyal çevren hareketleniyor. Arkadaş ortamından yeni bir etkileşim doğabilir veya partnerinle sosyal planlar yapabilirsin.
• Para: Kariyer hedeflerinle ilgili kafa karışıklığı pazar gününden itibaren dağılmaya başlıyor.
• Sağlık: Zihinsel yorgunluk belirgin olabilir; meditasyon ve dijital detoks yapmayı dene.
Teşekkür ederim ✨
Koç.
Hadi inşallah içlerinden birisine ihtiyacım var
her şey gönlünce olsun
Sağol baboş
Yayy
♐ Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
• Aşk: Haftanın en şanslısı sensin! Aşk, flört ve yaratıcılık kapıları ardına kadar açılıyor. Kalbin boşsa hazır ol.
• Para: Spekülatif yatırımlarda (borsa vb.) şansın dönebilir ancak riskleri iyi hesaplamalısın.
• Sağlık: Enerjin çok yüksek; bu enerjiyi spor veya dansla atmak sana çok iyi gelecektir.
İkizler
Aslan
Teşekkür ederim arkadaşım ağzına sağlık ula
Aslan
Oğlak
♑ Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
• Aşk: Ev ve aile hayatında huzuru arıyorsun. Partnerinle evde vakit geçirmek veya ailevi sorunları çözmek önceliğin olacak.
• Para: Gayrimenkul veya ev harcamaları gündeme gelebilir. Aileden maddi destek görebilirsin.
• Sağlık: Mide hassasiyetlerine ve strese bağlı sindirim sorunlarına dikkat.
Başak
Yengeç
Teşekkür ederim ❤️
Venüs abla yengeç para kazanacak mi
İkizler. Neymiş bakalım merak ettim.
Aşk ve para iyice netleşiyor, sabırlı ol.
Ben burçlara çok inanmıyorum ya
Boğa
♉ Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
• Aşk: Geçmişten gelen konular veya eski sevgililer gündem olabilir. Duygusal bir arınma sürecindesin.
• Para: Maddi konularda "bekle ve gör" stratejisi izlemek en iyisi. Yeni bir yatırım için acele etme.
• Sağlık: Ruhsal sağlık ve uyku düzeni bu hafta önceliğin olmalı. İnziva sana iyi gelecek.
Burçlara inanmam.
23 Ekim içinde bak
♏ Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
• Aşk: Günlük rutinlerin içinde, iş yerinde veya spor salonunda beklenmedik bir yakınlaşma yaşanabilir.
• Para: İş yükün artıyor ancak bu tempo beraberinde finansal takdir getirecek. Verimliliğin yüksek.
• Sağlık: Bağışıklık sistemini güçlendirmen gereken bir dönemdesin. Enfeksiyon riskine dikkat.
Yaaa ☺️ask hayatım peki
Yengeç burcuyum Temmuz.
İyiymiş bu..
Kova
Akrep
İkizler