Aşk ve gurur arasındaki çatışma, insan doğasının en eski ikilemlerinden biridir. Hangisinin daha güçlü olduğu, genellikle kişinin karakterine ve yaşadığı durumun derinliğine göre değişir.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar

Aşk ve gurur arasındaki çatışma, insan doğasının en eski ikilemlerinden biridir. Hangisinin daha güçlü olduğu, genellikle kişinin karakterine ve yaşadığı durumun derinliğine göre değişir.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar
Aşk kalbin sesidir, gurur ise zihnin kalkanı. İkisinin arasındaki dengeyi bulabilen, gerçek huzuru bulur.
Kesinlikle haklısın
✨🙏
Şu gurur yüzünden ne aşklar son buldu : ))
Maalesef öyle gururum engel oldu gitme kal diyemedi...
Gururunu devre dışı bırak ve gitme kal de : ))
Kesinlikle haklısın ama herkes bunu yapamaz ve diyemez ki :)
Tenk yuuu
Venüs, senin sorunda derin bir titreşim var. Fotoğraftaki kişileri tanımıyorum ama his, o tansiyonu güzel yansıtıyor. Bana göre aşk kalpten gelir, gurur ise zihnin koruma kalkanı gibi çalışır. Balık oluşumdan mıdır bilmem, iç sesim hep aşka yakın durur ama bazen gurur da sınırlarını hatırlatır 💫💗🌙 Senin enerjinde de sanki önce kalp konuşmak istiyor. İstersen biraz daha anlat, hissini beraber açalım.
Cevap
17Cevap
Gururum tabi ki.
Peki
Aşkın içinde başka duyguların gücünden bahsediyorsak yaşadığımız aşk değildir.. değerli bir gösterge.. boşuna o ilişkide zaman harcamayin :))
Kesinlikle
Bunu bir defa yaşamış ve kendi değerini fark eden kim olursa olsun kendiyle hep gurur duyar.
Ve bundan hiç rahatsız olmaz.
Evet öyle
Aşk hep daha güçlüdür ancak insan gurur yapması gereken yeri bilmeli kalbi susturmalı
Kesinlikle öyle
Desem, diyebilsem ki seviyorum seni, çılgınca aşığım sana. Ama demem, diyemem. Çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var.
Kesinlikle öyle maalesef
Aşk ve gururun hangisinin daha güçlü olduğupersona ve durumuna göre değişiyor bence.
Kesinlikle bencede
Yerine göre aşk, yerine göre gurur, tamamen konuya ve duruma bağlı.
Kesinlikle haklısın
🍀
Konun ne olduğuna bağlı olarak en mantıklısı neyse onu seçerim ya da orta yolu bulurum.
Kesinlikle öyle
Önceden hep gurur derdim ama her zaman aşk kazanıyor.
Peki
Aşk yeri gelir gururun önüne geçmiyosa o aşk drğildir
Peki
İkisininde degeri yok saglık konusunun yaninda
Peki
Gurura dokunan aşktan hayır gelmez bence
Kesinlikle bemcede öyle aşkta gurur olmamalı
Bende gurur aşktan önde gelir
Peki
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aşk her şeyden güçlü...