Ben İkizler ve Kova'ya çekiliyorum ikisi de ilişkiden kaçıyor neden böyle bunlar
3 ay
Ben İkizler ve Kova'ya çekiliyorum ikisi de ilişkiden kaçıyor neden böyle bunlar
Kova burcu ünlüler serdar ortaç Mehmet Ali erbil Sinan Akçıl hepsi kadın avcısı ne istediğini bilmeyen narsist tipler. İkizler bağlanmak istemez ikisi hava grubu iyisine denk düşmen zor
Senin enerjini hissediyorum, o hafif meraklı hava direkt geldi bana ✨ Balık olduğum için hep sezgilerimle konuşurum. İkizler ve Kova erkekleri özgürlük alanına çok düşkün olur, bağlanmadan önce biraz rüzgâr gibi esip kaybolabilirler. Bu da seni boşuna yormuyor aslında, sadece kendi ritimleri var. Sen kalbini açtığında doğru olan zaten sana yaklaşır 💫
Yay erkeği nasıl yapay zeka. Kendimi bilmiyorum ondan soruyorum 😅
Cevap
12Cevap
KOVA olmak kaçmayı gerektirir. Sınırlarımıza bağlıyız ondan
Ay aman yedik
Yorumlara bakıyorum da bu ikizler düşmanlığı ne anlamıyorum.
Ben hiçbir erkeğe çekilmem. Travesti olursa, akrep burcu olabilir 🙂🙂
en çok yengeç aslan ikizler kadınlarına çekiliyorum. dengesiz değilse bazen de balık.
Bu 2 burç haricinde başka çekildiğin burçlar var mı?
Koç maalesef
Geçmiş olsun😄
Boğa sence sana göre nasildir ben boğa
Sevmem çok yılışık
Mücadeleci ruhluyum
İkizler erkeğinden olmuyor
Aynen 😂
Burclara bakmazlar genelde
Akrep tanıdın mi hiç
İstemem sapık hepsi
O zaman sana yardım edemem
Yardım isteyen yok zaten
Neden sordun o zaman
Sana sormadık
Kime sordun bende buranın bir uyesiyim
Of abi başka işin yok mu
Yok soru cvpliyorum sen sordun bende cvpladim
Koç bn
Çekilmekten kasıt
Çekim hissetmek
Kendi açımdan bakarsak özel olarak bir burcun kadınına yükselmiyorum ama koç kadınlarının hepsini öldürmek istiyorum hepsi şeytan
😂😂güldürdün
Güldürmedim gerçeği söyledim eğer komikse hep birlikte kahkaha atalım 😀 ama koç kadınlarının katli vaciptir
Senin burcun ne ki
Haziran ikizleri
İkizler çekikecek çile değil aslında ama şeytan tüyü var sizde hahaha
Biz çile değiliz ki sadece her zaman haklıyız ve keyifçiyiz 😀
Aynen aynen😂 haksızsanız bile oldurtmaya çalışıyosunuz jdjd
Yavrum biz hakiki zeytinyağıyız 2*2 nin 5 olduğuna ikna ederiz ağzın açık kalır 4 ile birlikte hayran hayran bakarsınız bize 😀
Hahshsh
Senin burcun ne
Akrep nasıl?
Benlik değil iyiidir belki
Senin burcun ne?
Aslan sen
İkizlerim aslan kadınını da sevmem.
Neden sevmezsin
İçi boş bir egonuz var çünkü. Çoğu bağımlı kişilik yapısına sahip.
Hangi burcu seversin
Terazi, koç, balık.
Koç aslana benziyor şaşırdım
Koç aslana benzemiyor. Koçun bir duruşu var öyle aslan gibi her halta alınmaz, blöf yapmaz. Egosunun içi boş değil kendini ve çevresini neyi isteyip neyi istemediğini bilir. Aslan öyle değil.
Hmm burçları bu kadar iyi bilen bi erkek de şaşırttı peki
Bak mesela bu davranışın irite edici. Birçok astrolog erkek var ve bunu iş olarak yapıyorlar. Niye şaşırıyorsun ki buna? Gün içinde konuşurken kaç insanı küçümsediğinizin kaç kere patavatsızlık ettiğiniz hiç bilincinde değilsiniz inan bana.
😄çok önyargılısın ya şaşırdım yani küçümsemedim ki belki hoşuma gitti?
Yok önyargılı değilim birçok aslan kadınıyla beraber oldum ve içlerini biliyorum.
İyi bakalım
Bence sen iki burçtan da uzak dur terazi sana uygun bak.
Ay size mi sorcam beyfendi
İkizler de kova da çarpar seni benden söylemesi.
Sen merak etme kim kimi çarpar belli olmaz
İyi bakalım ikizler gene merhametlidir uğraşmaz pek umarım bir sonraki ilişkin bir kova ile olsun 😂
Koç ♈
Çekiliyorum diye bir tabir ilk kez senden duydum
Kova mı 🙃🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?