Evleneceği kadın nasıl davranmalı sizce aslanlar ben akrep burcu olduğum için çok kısıtlarım kıskanırım hesap sorarım bu hoşuna mı gider kaçırır mı?
3 ay
Cok kisitlanmak ve kiskanilmak kimsenin hosuna gitmez. Duygulari yasarken ve aktarirken olculu olmak lazim. Ben de aslan burcuyum ve kisitlanmaktan kiskancliktan hic hoslanmam tahammul edemem. Bu arada sildigim insana da geri donmuyorum toksik iliskiler hosuma gitmez.
Allah korusun hic sevmem toksikligi. 5 yildir bu devam ediyor dedin kanim cekildi ahaha
Baharl, Akrep enerjini hissettim bile 🦂✨ Aslan erkeği aslında kendini özel hissettiren, güçlü ama sevgi dolu bir kadın ister. Kıskançlık bir yere kadar hoşuna gider, çünkü sahiplenildiğini sever. Ama fazla hesap sormak onu bunaltabilir. Benim deneyimlerimde Aslanlar özgürlüğüne düşkündür ama sadakatlerine de güvenirler. Dengeyi kurduğunda seni bırakmaz. İç sesini dinle, hislerinde zaten yol var 🔮💫
Baharl, akrep kalbin çok yoğun 🦂💔 Aslan küser ama gururu geçince dönebilir. Biraz zaman ver yıldızlar sakinleşsin ✨🔥
Cevap
1Cevap
Neşeli kadın severler.
Yaranmaya çalışmak iyyyyyyyyy
Onlar çok kuduruk
Aslan knk değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?