İran astrolojik doğum haritası 1 Nisan 1979 bize ne anlatıyor, Türkiye ile benzerlikleri neler?

Bu coğrafi harita!!
Bu coğrafi harita!!

1 Nisan 1979 İran İslam Cumhuriyetinin kuruluşudur.

Güneş burcu:Koç/ inatçı mücadeleci pes etmeyen bir yapı verir.. Nitekim bu güne kadar abd'yi tehdit eden boyun eğmeyen 2 ortadoğu ülkesinden biri... İranla birçok açıdan benzediğimiz için bu iki ülkenin daha sonra bitirilmek istendiğini düşünmüştüm...

Yükselen: Yengeç/ Toplum; toplumun temelini oluşturan aile bağları, samimiyet, duygusallık ve melankolik hava yaratır... Her propaganda kadınlar, annelik, özgürlük, toplum üzerinden yapılır...

Ay burcu:Boğa/ Geleneklere sıkı sıkıya bağlıdır ve ekonomik açıdan güvende olmayı ister...

Mars:Kova-Balık gibi/ Kova olduğu durumda sakin ilerleyen ama stratejik hamleler yapabilecek yapı verebilir... Bu konumda net olarak nedir bilemiyorum... Ama pasif veya ortalama enerji verdiğini düşündürüyor... Mars hareket kabiliyeti girişkenliktir..

Satürn: Başak/ Çok çalışmak üretmek ve bunu belli bir düzenle tıkır tıkır işleyecek vaziyette yapmak demektir... Ülkenin her konuda katı şekilde yönetildiğinin göstergesi olan konumlardan biri...

Merkür:Balık/ Merkür düşünce şeklimiz zekâmızın nasıl işlediğini gösteren gezegendir... Balık;sanat duygular şifa vefa demektir... İran duygularını sanatıyla ifade eden bir topluluk..6000 yıllık geçmişleri onların gurur kaynağı... Edebiyat bilim sanat birçok alanda toplumlara önderlik ettiler... Türkiye' ye çok benzetiyorum çünkü bizler gibi her olaya verdikleri tepki fazlasıyla duygusal!! şiirler ve şarkılarla propaganda yapıyorlar!!!

Venüs:Balık/ Venüs balıkta yücelir... Geçmişe vefayla bağlı olduğunu, yara aldığında kendini şifalandırabildiğini, dost dediklerine bağlı kaldığını gösterir... Manevi değerleri önemser!!!

Jüpiter:Yengeç/ Haritadaki en iyi konum Jüpiter yengeçte yücelir... Ülkenin en büyük gücü aile, kültür, yurt toprakları ve dini mirastan gelir... Eğer sıkıca tutunurlarsa refaha ulaştırır zenginleştirir... şu an İran'ın yaptığı gibi vatan toprağını düşmana teslim etmemesi ve sonuna kadar savaşması onlar için iyi sonuç verecektir...

İran astrolojik doğum haritası 1 Nisan 1979 bize ne anlatıyor, Türkiye ile benzerlikleri neler?