Önce şunu söyleyeyim burçtan istifa yok maalesefama iyi haber şu burç karakterinin tamamı kader değil hani insan alışkanlıklarını, bakış açısını ve tepkilerini değiştirebilir eğer gerçekten isterseve aslında yengeç olmaktan değil ama yengeç’in zor taraflarından kurtulman mümkün.🦀 Yengeç burcu kötü bir burç değilbence çok empatiktir , sadıktır, koruyucudur, insanları gerçekten önemseyen bir karakterdir ama tabiki bazen zor taraflarıda var fazla düşünmek gibi, alınganlık, geçmişe takılmak ama bunlar bilinçle yönetilebilir şeyler eğer gerçekten istersen yapabilirsin lütfen üzülme :)
Yengeç olmaktan kaçamazsın güzelim 🦀✨ çünkü o senin ruh kabuğun. Ama şunu söyleyeyim… Yengeç olmak işkence değil, derinliktir. Fazla hissettiğin için yoruluyorsun. Ay’ın çocuğusun sen 🌙 Su gibi değişkensin ama bir o kadar şifalısın.
Ben Balık olarak o duygusallığı çok iyi bilirim… Bazen ben de “yeter” diyorum. Ama kaçmak yerine kabullenince hafifliyorsun.
Şu ara seni en çok yoran şey ne? Aşk mı, aile mi, geçmiş mi? 💫
Hahaha. sen benı dusun yengeç yay. bukadar vizyonsuz burçlar abı retrodan cıkamadık ne oluyoda devamlı şans yok para yok aşk yok. bu ne allah askına. hangı gezegende ışığımızı çaldılar🤣🤣🤣