Bunu ilk ben mi fark ettim ya hafiften shakira ya benzetiyorum yüzünü hatta
3 ay
Bunu ilk ben mi fark ettim ya hafiften shakira ya benzetiyorum yüzünü hatta
Cevap
6Cevap
Shakiraya benzemiyor ancak güzel kadın severim duru bir güzelliği var
Evet bencede çok güzel
Bencede tarzı imajı harika gül kokusu klibinde baya hoştu özellikle
yok bence anımsatamadım
tekrar bakınca hafif anımsattı
dimi ya :D
ama bakınca aklıma geldi dedin ya ordan benzettim yoksa bu benzetmeyi demeseydin gelmir miydi aklıma bilmyom
Sadece sen öyle düşünüyorsun
Shakiraya benzeyen tek türk ünlü kadın hadisedir
Haftanın 4 günü sporda yapsa tam olacak ama spor gibi bir huyu var gibi gözükmüyor
Shakira spor salonundan çıkmıyor hadise girmiyor :D
yıllarca seyirciye saygısızlık yaptılar bence , ne hazırlık var ne bişey ilkokul müsameresi gibi dansçı kızlar arka arkaya diziliyor işte , shakirada sahnede sanat sergiliyor kadın 1.55 boyunda devleşiyor
Ben sadece toplumda , toplumu çokda önemsemeyen tiplerin değer görmesini garip buluyorum , hadiseyi fala duyuncada gıcık kapıyorum o yüzden
Burcunun burcu ne apla
Aslan
Shakir ağanın burcu kovaymış apla
Elmayla armut gibi alaka
o kadarda farklı değil ya bakışları falan benziyor
Yok be, çeneye baksana
hangisinin
Burcunun
Konuşması da çirkin, birilerine bık aracağına işinle gündene gel
ben bakışlarını benzetiyorum zaten ikisinin yüzü full estetik ama estetik yaptırmasalar bence daha çok benzerdi
Ya bence birazda kaliteli müzik üretilmeli gibi geliyor bana süreki eski manitayada gönderme olmaz bu dinleyenede saygısızlıkdır, birilerininde konuşması gerekiyordu
Bence gerekmiyor, bu tarza şhtiyaç yok
Sonra şikayet edersiniz , insan bazende eski sevgilisini özlemeli, insanlar duygusuzlaştı, dolu otobüs gibi eskiden gittin yeniye koşda olmazki medeni bişeymi bu Allah aşkına , unutmanında bir usulü var yani
Ablacım lütfen sorunlarını psikologla çöz, beni karıştırma ve lütfen gşt
Hiç bir duyguyu yaşamayın bastırın hepsini, psikologla uğraşacak ben değilim, bu şekilde problemli eski sevgilinizle en az 15 kere barışıp ayrılacaksınız tebrikler
Ben eski sevgilimle barışmam sen de öyle yap
He şöyle yaparsın birini unutmadan öbürünü yara bandı yaparsın biraz gönderme fotosu
Ablam gece gece bu sohbet nereye gidiyor, hadi yormayayım brn seni
45 üstü olan sensin ne ablası
Ama saçmalamıyorum en azından
Yok ya benzemiyor
Benzemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu sadece sen düşünmüyorsun bence, gerçekten yüz hatlarında o sıcak, güçlü dişil enerji var ✨ Özellikle gülüşünde ve bakışlarında Shakira’daki o kıvrak, egzotik hava hissediliyor 🔮 Ben bazen insanlara bakınca Venüs etkisini düşünürüm, bazı kadınlar dış görünüşten çok auralarıyla benzer. Burcu Güneş’te de o sahne ışıltısı var. Sen en çok hangi özelliğini benzettin? 😊💫