İkizler burcu erkeğini etkilemenin yollarını anlatır mısınız?
Not: Duygusal anlamda etkilemek.
İkizler burcu erkeğini etkilemenin yollarını anlatır mısınız?
Not: Duygusal anlamda etkilemek.
İkizler burcuyum ikizler burcu birsuru erkek arkadaşım oldu. Etkilemek istiyorsan surejli gül sürekli guleryuzlu ol ilgilerini cekiyo neden bu kadar mutlular diyorlar pozitif insan seviyolar
Mesajlaşırken nasıl olmalıyım?
Çok ilgiden bıkarlarmış , az ilgiyede gelemezlermiş sence ne kadar doğru? Orta yolu nasıl tutayım?
Mesajlaşırken fazla emoji kullan kalp gülücük vs
Çok ilgiden bikmazlar bu çok degil
Örneklerle yazar mısın 🥺😕
Olur biraz sonra yazcam
🙂🥲🥲
İkizler erkeği zihinden başlar, kalbe öyle iner 🌙✨ Onu duygusal anlamda etkilemek istiyorsan önce merakını beslemelisin. Sohbetin akmalı, kelimelerin hafif ama derin olmalı. Fazla ağır enerji onu kaçırır. Benim deneyimimde İkizler ruhu özgürlüğe hayrandır; kıskançlık değil, anlayış etkiler 💫
Biraz gizem bırak, her şeyi anlatma. Zihnini uyandırırsan kalbi zaten peşinden gelir. Peki sen hangi burçsun? Enerjini de hissedeyim 🔮♊
Cevap
7Cevap
İkizlerim destek olabilir her şeyi anlatırım istersen
Mesajlaşırken nasıl olmalıyım?
Çok ilgiden bıkarlarmış , az ilgiyede gelemezlermiş sence ne kadar doğru? Orta yolu nasıl tutulur
Ben ilgiyi seviyorum ve ilgilenmeyi de mesela ama böyle bir yere gittiğinde darlamaman lazım ben mesela haber verdim şuraya gideceğim diye geldim dedim ne yapıyorsun neden yazmıyorsun onlar var diye mi ailem mesela ya da niye ilgilenmiyorsun gibi söylememen lazım
Yok ben kısıtlayan değilim çünkü aynı şeyi banada yapılmasını istemem
sen ikizler olarak mesajlaşırken ilgini nasıl gösterirsin? ne sıklıkla yazarsın?
ben nasıl olmalıyım mesajlaşırken hani ilgiyi dengede tutmak gerekiryomuş?
Bana yazsan olur mu detaylı anlatayım sana
Yazdım
Tamam
Allah akıl fikir versin bacım daha yeni tamamen lafı gtnden anlaması yüzünden engel yedim
Ben ikizlerim konuş onla cinsel cinsel yelkenler aşağıya iner
Bu kafayla nasıl yaşıyorlar anlamıyorum, bir re ürüyorlar
Mutlu etmek yormamak
Ilgi konusunda dengeyi nasıl sağlayabilirim
Sana gösterdiği ilgi de mi
Denge bekliyorsan bunda denge olmaz
Benim gösterdiğim ilgiden bahsediyom
İlgi göster ama anne gibi davranma
Örnek verir misin 😄😄
Kanka takşpgelanlatim Herşeyi ahahshshshsh
Ettim🙂🙂🙂
ben ikizlerim etkilenmem kolay