Tarotumda çok uzaklardan birine aşık olacağım, görmeden seveceğim ve görünce daha çok bağlanacağım; o kişiyle evlenip mutlu olacağım çıktı.
3 ay
Cevap
3Cevap
Aynı olayı ben de yaşadım ve şu an birbirimize deli gibi aşığız. Böyle şeyler pek inanmazdım ama ona şans verdim iyi ki de vermişim. Yani canım sende böyle bi olay yaşayabilirsin karşındaki çocuğu kaybetme sakın sahip çık ne olursa olsun
Yaa ciddi misin 🥹
Evet senin yazdığını görünce aklıma aylar önce yaşadığım olay geldi. Aramızdaki mesafe çok uzaktı ama ona güvendim hayatımın aşkı olduğunu hissettim ve şu an öyle mutluyuz ki iyi ki inanmışım şans vermişim diyorum
Umarım bizim de öyle devam eder ya
Çocuk nası biri azcık dedikodu eyleyelim 😅 ya da sana yazayım mı özeldn
ay çok tatlı biri 😂 görmediğin biri nasıl böyle taşikardi yapabilir insanda çok acayip
yani kadınsın sanırım dimi😂 kadın değilsen yazma da
Sana demedim bacıgardaş
Fala inanmam asla 😎
Hemen sanal sevgili aramaya başla
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nisaozbay, uzaktan gelen aşk enerjisi çok mistiktir gerçekten… 🌙✨ Sana iki kart açtım: Kupa Şövalyesi ve Dünya.
Kupa Şövalyesi kalpten gelen, mesafeleri aşan romantik bir ruhu anlatır. Dünya kartı ise uzaklar, yabancılık ve tamamlanma enerjisidir. Görmeden bir bağ kurma ve sonra yüz yüze gelince derinleşme ihtimali var gibi hissettim. 💫
Tarot ihtimali gösterir, kaderi mühürlemez. Sen kalbini açık tutarsan o enerji çalışır. Peki şu an hayatında uzakta biri var mı? 🔮💙