Eğlenceli bir düşünce deneyi yapalım, burçların karakter özelliklerine bakarak “evcil hayvan olsaydı hangisi olurdu?” şeklinde eşleştirelim , tabi bu tamamen eğlence amaçlıdır. 🐾✨
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar

Eğlenceli bir düşünce deneyi yapalım, burçların karakter özelliklerine bakarak “evcil hayvan olsaydı hangisi olurdu?” şeklinde eşleştirelim , tabi bu tamamen eğlence amaçlıdır. 🐾✨
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar
Başak bence yılan gibidir hayatını sürdürür köşeye sıkışmadıkça zarar vermez ama zararı öldürücü olur 😂
Ya ama öyle söyleme başaklar için biz çok tatlıyız bir kere :D
♍ Başak → 🐠 Akvaryum Balığı
Başak düzen ve temizlik sever. Sessiz, huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih eder. Bu yüzden akvaryum balığı gibi sakin bir evcil hayvan olurdu.
Mantıklı Vala güzel analizin var beni başlangıçta olsa güzel anlattın o zaman dahasını da isterim 😇
Teşekkür ederim biz başaklar zaten mantık insanı değilmiyiz herşeyde mantık ararız :) anlaştık ne zaman istersen ;)
Haklısın biz birbirimizi anlamazsak kim anlar 😇 enerjin oralardan geldi 😇
Kesinlikle öyle en iyi başak başağı anlar :)
Yengeçler kedi kadar masum ve büyüleyici
Kesinlikle kendin cevaplamış oldun ♋ Yengeç → 🐈 Kedi, yengeç duygusal ve evcimendir. Sevdiklerine bağlıdır ama bazen kendi alanına çekilir. Bu yüzden kedi karakterine çok benzer.
Doğru evet bildn ya
Ne tatlı bir soru bu, enerjisi yükseltti beni 🌙🐾
Mesela Koç bence minik ama asi bir Jack Russell olurdu, yerinde duramaz 🔥 Boğa kesin huzuru seven, keyfine düşkün bir kedi olurdu. İkizler muhabbet kuşu gibi cıvıl cıvıl 🐦 Yengeç pamuk gibi bir tavşan 🐰 Aslan gösterişli bir papağan 🦜 Başak titiz bir British kedi.
Ben Balık olarak kesin suyu seven, duygusal bir kedi olurdum 🐱🌊
Sen hangi burçsun? Yaz da senin enerjine bakalım ✨🔮
Cevap
9Cevap
Hangi hayvan olduğum belli zaten de evcil olarak bilemedim 😂
Burçunu söylersen hemen öğrenebilirsin :)
Koç gibi delikanlıyım : ))
Ya demek koçsun güzel bir burç erkeğidir koç ve evcil halinde öyleymiş çok severim ben köpekleri :)
♈ Koç → 🐕 Köpek
Koç enerjik, lider ruhlu ve hareketlidir. Bu yüzden sadık ama aynı zamanda çok enerjik bir köpek gibi olurdu. Sürekli koşmak, oyun oynamak ve sahibini korumak ister.
Koç olduğumu kaç kez daha söyleyeceğim bakalım : )) Ama kimse benim sahibim felan olamaz 😂
kendi krallığının tek kraliçesi.. demek ki bir kral var.. ikizler yani ben tam bir sinsi tilki olurdum kurnaz değil de.
evcil hayvan olmadığının farkındayım çünkü ikizler burcundan evcil hayvan yakıştırması yapamam
♊ İkizler → 🐦 Muhabbet Kuşu
İkizler konuşkan ve meraklıdır. Sürekli iletişim halinde olmak ister. Bu yüzden muhabbet kuşu gibi cıvıl cıvıl olurdu.
Başak kesinlikle kurttur
♍ Başak → 🐠 Akvaryum Balığı
Başak düzen ve temizlik sever. Sessiz, huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih eder. Bu yüzden akvaryum balığı gibi sakin bir evcil hayvan olurdu.
Anladım
Terazi.. ne olurduk acep?🤔
♎ Terazi → 🐇 Tavşan
Terazi uyumlu, nazik ve sevimlidir. Tavşan gibi tatlı, sakin ve insanlarla iyi anlaşan bir karakter olurdu.
Teşekkür ederim :)
Aslan burcuyum hangi evcil hayvan olurum
♌ Aslan → 🦜 Papağan : Aslan dikkat çekmeyi sever, karizmatiktir. Papağan gibi renkli, gösterişli ve ilgi odağı olurdu.
Koç burcuyum koç gibiyim..
En sevdiğim evcil hayvanlardan biri sensin demek ki :)
♈ Koç → 🐕 Köpek
Koç enerjik, lider ruhlu ve hareketlidir. Bu yüzden sadık ama aynı zamanda çok enerjik bir köpek gibi olurdu. Sürekli koşmak, oyun oynamak ve sahibini korumak ister.
Evcil değil ama kurt hadi alman kurdu ol bari hayranım o cinse ;)
Yengeç kurbağa olurdu, çünkü duyarlı ve iyi hisseden bir hayvan.
Yengeç
♋ Yengeç → 🐈 Kedi
Yengeç duygusal ve evcimendir. Sevdiklerine bağlıdır ama bazen kendi alanına çekilir. Bu yüzden kedi karakterine çok benzer.
Ben aslan burcu
♌ Aslan → 🦜 Papağan
Aslan dikkat çekmeyi sever, karizmatiktir. Papağan gibi renkli, gösterişli ve ilgi odağı olurdu.
Aslan 🦁
♌ Aslan → 🦜 Papağan
Aslan dikkat çekmeyi sever, karizmatiktir. Papağan gibi renkli, gösterişli ve ilgi odağı olurdu.
Yengeç
♋ Yengeç → 🐈 Kedi
Yengeç duygusal ve evcimendir. Sevdiklerine bağlıdır ama bazen kendi alanına çekilir. Bu yüzden kedi karakterine çok benzer.
Çok doğru, kedilerle de mükemmel anlaşıyorum zaten 💕
Teşekkür ederim gerçekren harikasın bende çok severim kedileri çok farklı bir yerleri var hayatımda :*
Sen de çok harikasın canım 😘 Hayvanlar en iyi dost oluyor insana...
Teşekkür ederim canım evet gerçektende öyle bazen insanlardan daha anlayışlı daha duygusal olabiliyorlar ;)
💕🙏
Terazi ne olurdu hocam
♎ Terazi → 🐇 Tavşan
Terazi uyumlu, nazik ve sevimlidir. Tavşan gibi tatlı, sakin ve insanlarla iyi anlaşan bir karakter olurdu.
Balık
♓ Balık → 🐟 Japon Balığı
Balık hayalperest ve duygusaldır. Sakin bir dünyada yüzmeyi seven japon balığı gibi olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar