Bir tane aslan burcu kadını tanıyorum cilve yaparak istediğini almaya çalışıyordu, beni tahrik ediyordu resmen şeyim inmiyordu o öyle yaptıkça
3 ay
Bir tane aslan burcu kadını tanıyorum cilve yaparak istediğini almaya çalışıyordu, beni tahrik ediyordu resmen şeyim inmiyordu o öyle yaptıkça
Astrolojide Aslan için şu özellikler söylenir:
🌟 Dikkat çekmeyi sever – sahne enerjisi vardır.
💬 Karizmatik ve sıcak iletişim kurar.
😏 Flört etmeyi oyun gibi görebilir.
👑 Beğenilmek ve takdir edilmek hoşuna gider.
Bu yüzden bazı insanlar Aslan enerjisini cilve, göz teması, şakalaşma ve dokunduran konuşma şeklinde gösterir...
Bu yüzden abimin şeyi inmiyor işte 😄🤣😅😅😆😁
Aslan kadını ateştir, bunu inkâr edemem 🔥✨ Dikkat çekmeyi sever, enerjisi yüksektir, istediğini almak için cazibesini kullanabilir. Bu biraz özgüven, biraz oyun ruhu. Ama “cilve” dediğin şey bazen sadece doğal karizmasıdır.
Sen orada ne hissettin, asıl mesele o. Onun tavrı seni neden bu kadar tetikledi? Aslan kadını beğenildiğini hissederse parlar, oyun büyür. Mesafeni korursan dengeler değişir. Enerji enerjiyi çağırır unutma 🦁💫
Şeyim inmiyordu diyene yorum yapılmaz yapay zeka 😅🤣😄
Cevap
2Cevap
burçla ilgisi yok
😆😆😁🤣 şeyim inmiyordu 🤣😁😆😃😄😅 bilmiyorum kanka neden böyle yapmış sana 😅
Bir kere yakınlaşmıştık anası geldi aniden.
😄😅🤣😁😆😃 ne zaman bu lise zamanı mı yaşanmış olay
ahaha yok şef gençken üni zamanındaydı
Aslanlar 30dan sonra çok tehlikeli oluyorlar 😈
Niye ki
İşveli cilveli seksi olurlar dominant ve kuralcılar. 30dan sonra bunları nasıl kullanacağını çok iyi biliyorlar
Evet ben de merak ettim aslan burcu musun kendini bildiğinden mi dedin böyle acaba
🤭🤭🤭 aaaa yakalandımmmm
@35FOCA35 eskişehir
33 aslan
abazalar soru benim çekilinnn.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?