AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Toprak burçları
Su grubumusun
Hayır
O zaman topraksın toprakla anlaşıyosun
Aynen
Hangisi peki
Boğa
Ben yayım daha boğa olupta bana gıcık olmayanı görmedim gerçi bütün toprak burçları uyuz oluyoda neyse ususushsh
Demekki siz de sorun var anlaşılmıyorsak ben herkesle anlaşıyorum
Gevşekliğimden ciddiyetsizliğimden rahatsız oluyolar ama en azından farkındayım buda bişey sjsjnsns
Bak kendin de biliyorsun. Doğru o da bisi
Akrepim akreple uyumluyum
Akreple akrep anlaşamaz
Tam tersi en iyi anlaşan onlar tüm akreplerle anlaşırım akrep akrepten anlar ikiside aynı kafa çok tutkulu heyecanlı bi ilişki oluyor astrolojiyi araştırmanı öneririm
İkiside kıskanç o yüzden sürekli kavga çıkar arkadaş olarak anlaşabilirler ama sevgili olarak mümkün değil
Sevgili olarak anlaşıyorum hep zaten kıskançız evet toksik ilişki yaşayanda var ama genelde uyumluyuz birbirini tolere edebilenler çok uyumlu oluyor benim öyleydi
Yükselen kurtarıyodur belki
O da akrepti
O zaman ay burcu venüs falan kısaca vardır bi düzenek sysyhshsh
Yemin ederim baktım haritasına hepsi akrep sjsjsjs
Sence akrepler kimle uyumludur ki
Oğlak boğa yengeç balık boğayla karşıt burç olduğu için birbirlerini tamamlarlar
Ben yayım akreple pek anlaşamıyorum
Aslanla peki
Akreple aslan mı
Evet akrep kadını ile aslan erkeği
Zor akrep duygularını gizler aslan tam tersine ve aslan sürekli taktir teşekkür bekler akrep bu yüzden soğuyabilir akrebin duygularını gizlemesinden dolayıda aslan soğuyabilir ve aslan yönetmek isterken akrepte her şey benim kontrolüm altında olsun ister akrebin kıskançlığıda gene aslananın soğumasına neden olur aslanında sürekli sahnede olma istediği akrepte kıskançlığa neden olur o yüzden zor
Hm peki koç kadını ile aslan erkeği 😑
Kavga gürültü kaos eksik olmaz ama genede bi şekilde anlaşırlar çünkü aynı şeyin laciverti zaten o yüzden birbirlerini çok iyi anlarlar kolay kolay birbirlerinden vazgeçmezler yani
Anladım..😞
Neyse teşekkürler
Niye sordun ne oldu
Bizden zaten olmazmış yani 7 yıldır beraber olduğu sevgilisi varda onların burcunu söyledim sana
Belki olurdu (Yay optimistliği) ueyeyeye
7 yıldır beraberlerse ayrılmazlar kolay kolay
Sürekli kavga ediyorlar ama bir insan 7-8 yıllık sevgilisini bırakabilir mi birden peki ayrılma olasılıkları var mı
Dedim ben kavga gürültü eksik olmaz diye ama kolay kolay vazgeçmezler birbirlerinden hem ayrılsalar sana bakıcanı nerden biliyosun seviyosan onun mutlu olması daha iyi değil mi
Öylede bizden olurdu yani
Çünkü dedi sevdiğim aşık olduğum kadın olmasaydı bizden olurdu belki zor olurdu ama olurdu demişti
Doğum haritanız uyumlu mu
Bakmadım bilmiyorum tek güneş burcunu biliyorum aslan
Git bi bak git bi bak skalallaal
Bilmiyorum nasıl bakayım
Doğum tarihinide bilmiyorum
O zaman zor boş ver takma kafana takma kafana
Tm
Aslan kadınıyım bilmiyorum bakmadım hç
Koç yay ikizler terazi ve karşıt burcu olan kova
Yükselenim ikizler. İkizler erkeği ile anlaşamam.
Sen erkek olduğun halde nasıl biliyorsun yapay zekaya mı soruyorsun? Ya da kızsn erkek hesabı açtn
Niye erkekler burçlardan anlayamıyo mu
Yükselenin ikizlerse gene aynı burçlarla anlaşırsın ama ay burcu mars venüs falan bunlarda etkiliyo
Anlamaz imkansız anlıyorsa gay deriz biz. Veya ağır hasar kayıtlı diyoruz
La ne alaka
Burç yorumcusu bi sürü erkek var
Hepsi vurdur. yo mu
Futboldan anlayan kızlara kara fatma erkeksi diyorlar bizdeki karşlığı buysa size de biz gay mı acaba diyoruz yani ben demiyorum da genel algo bu. Onu anlatmaya çalıştım ben burçlardan anlamam pek de inanmam hemcinslerüm takip eder Kısacası kişiye göre değişir ya ama şaşıroyp insan ilk bakışta
Bu geri kafalılık futbol izleyen ve oynayan kadınlarda var burçlardan anlayan erkeklerde var bunların cinsiyetle bi ilgisi yok ki
Genel algı bu
Akrep, boğa, yay
Bu nası uyum burcun ne ki
Balık
Balık yayla anlaşıyo mu
Evet erkek kadın fark etmeksizin. Yaylar keyifli insanlardır, eğlenceyi sever, kin gütmeyen yapıları vardır. Balıklar da buna benzer yapıdadır
Yaylar gamsız balık gamlı euyeyey
Balıklar duygusaldır ve yayların eğlencesine ayak uydurmayı, duygusallığı ertelemeyi severler
Ben yayım duygusal insanlarla pek anlaşamam ama şakadan eğlenceden mizahtan anlayan fazla kırılgan hasas olmayan ya da böyle herşeyi ciddiye almayan geri kafalı olmayan herkesle anlaşırım