Güncellemeler
5 ay
Ya bir sürü sekil sukul var bir cümlelik sey mi görüyorsunuz sadece
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Mistikk biriii sen de bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu aralar ya duygusal ve iş ya da finansal bir sıkışma yaşıyorsun gibi düzelir yakında
Bana da bakar mısın atsam
@Shiva37 fal bakmayı tercih etmiyorum önüme düştü o yüzden yorumladım kendim bile kolay fal bakmam
Anladım teşekkürler yinede
@Shiva37 rica ederim yine de
Askla alakali biseuler var mi
Bence Şu an iletişimsiz olduğun biri var engel yemiş olabilirsin takiplesmiyor olabilirsin
Evt evt engel yemedim ama takiplesmiyoruz ve iletisim yok suanlik
Bekleme boşuna kanka o Şu an donup gününü gün edip öyle gelecek
Yaa peki bana karsi bi duygusu falan var mi ya da ileriye yönelik ne görüyorsun dönecek mi yazacak mi ne olucak
Bunu faldan ziyade senin somut hayatta yaptıkların belirler iletişimde değilse sende iletişimde olma kendine odaklan eğer kötü biten bir ilişki değilse zaten erkekler döner kanka orada mısın diye yoklamaya yüz verme erkekler yüz bulunca popolari kalkıyor maalesef
Ya iste askm bem bu cocugun bir zmnlar cok kaldirdim bir yerlerini ilk adimi ben attim falan 1yil gecti aradan dalgasina gizliden aradik arkadasimla ben olduğumu anladi numaram falan da hâlâ kayitliymşs ondan dolayi wp den konustuk iste dalgasina aradik falan dedim oradan konu acildi tavirlari o kadar degismisti ki hatalarimin farkindayim telafi edebilirim falan her cümlenin sonunda canim kullanmalar son konusmada oturalim bi ara dedi ben bi düşüneyim yazarim dedim bi daha da yazmadim 2 ay olucak neredeyse oda yazmadi bekliyorum öyle
Eee yazarım diyen senmissin senin poponda mı gezsin durduk yere
Ya ben bir zmnlar köpek olmustum bunun pesinde 1 yil önce cok çabaladım simdi de o cabalasin istiyorum ve simdi ne yapmam gerek bilmiyorum
Sen böyle direkt peşinde koşturaman o samimiyet eskiden 1 yıl önce peşinde koşarken sen olabilirdi ama Şu an uzun süre zaten konuşma Iletisim yokken senin peşinden koşması için bir sebep yok
İste ben simdi yazinca beni cyine epte görüe diye korkuyorum da napim bulusayim mi falda da gözüküyor mu biseyler
Hayır sana soğuk yapar Şu an biriyle iletişim halinde olabilir hatta ya da birileri aklına girecek kanka konuşma diye yani iletisimsizlik var blokaj gibi ama engel yok dedin o zaman ya 3. Kişi var ya da sadece sana soğuk yapacak baya sen yine koşarsın peşinden
Ee beklim mi yani ne yapayim ve bu cocuk bana karsi bisey hissediyor mudur sence
Hayır ilgi verirsen sadece
Anlamadim hissi yok mu
İlgini seviyor sadece sana karşı aman aman hissi yok güzel buluyordur birsey çekiyordur ama aşık diyemem çünkü iletisim gözükmüyor sen belki adım atarsan ki onda da baya egosu tavan yapacak
Off ben bu cpcuktan baskasini istemiyorum 1 yildir kimseyke ne konustum ne de birini begendim sadece onu istiyorum kendime baglamam icin ne yapmam lazim egosunu oksamadan
?
Hiçbir şey
Ya bacim hic mi yok oluru
Resmen kendimi okudum bende birine takintiliyim ve sadece ilgimi seviyor unutman zor olur çünkü bende unutamadım
@Denizzz6788 o bana adim atmadikca hayatta unutamam bacikom...
@Denizzz6788 siz aşık değilsiniz arkadaşlar sadece takinti yaptınız muhtemelen ya tipini beğendiniz ya da beyniniz olası senaryolarda çok iyi olabileceğiniz hayaller kurduruyor zamanında bende yaşadım çünkü aramızda çok yaş farkı olduğunu sanmıyorum sizlerle ama kendinize yazık ediyorsunuz sadece çok takiyor bunu dert ediniyorsunuz bende öyleydim 99 problemin vardır 1 sağlık problemin çıkar o zaman problemin 1 olur diyorlardı sosyal medyada başına gelince insan anlıyor sizi sevmeyen birine bu kadar mesai harcamayın Şu an sadece onlar tarafından kabul görülmek istiyorsunuz bu kadar sevilecek biri olsalar sizi sevseler yanınızda olurlardı ilginiz için yanında olacak insanlara ihtiyacınız yok
Evet benimki takıntı ben şehir değiştirdim dört sene geçti geri geldim hala beynim onda kalmış kimseyi istemiyorum gelcek diye bekliyorum hastayım psikolojik olarak iyi değilim hayatımı mahvettim bı tane arkadaşım yok atanamadim ama onun hayatı çok iyi çevresi var işi var kendimi onun yüzünden harcadim şimdi evden çıkamıyorum aşk diye başlayıp artık hayattan kopuk haldeyim ne yaptıysam kafamdan çıkmıyor
Askm bende biliyorum cocuga asik falan degilim elde edince sogicam muhtemelen gecen yil belki biraz seviyordum ama Şu an sadece elde etme cabasi hirs yaptim yani takinti oldugu cok bariz hatta bunu ona da söyledim sen hic asik oldun mu dedim yok olsam halini anlardim ztn dedi bende dedim benim ki ask degildi takintiydi pek saglikli hisler degil saglikli bir baglanma bicimi de degil ama ben bunun farkinda olarak diretiyorum ztn cünkü gercekten baska kimseye bidey hissetmiyorum odak onda Şu an
@Denizzz6788 takintinin böylesi benimki masummuş ben bu kadar yıpratmadım kendimi ya çevrenizde mantıklı insanlar yok akıl verecek sizin terapiste gitmeni tavsiye ederim ya da psikolojik danışmanlara gitmenizi bu normal değil çünkü insan ailesinden birini kaybedince bile bak ailesinden kanından birini 2-3 ay yas tutuyor ama yemeden içmeden kesileyim şehir değiştireyim garip şeyler tedavi tavsiye ederim ama normal değil yani hayatınıza bakın onların umrunda bile değilsiniz ama siz bu kadar takiyorsunuz onlar Şu an kaç kari kızla gezdi hala aklımız onda durumundasiniz onlar Şu an kaç kız daha düşer kaç kız daha ilgi verir onu hesaplarken siz hala aşığım ya aşık olacağınız naptilar size hiçbir şey siz Şu an sizi kabul etmedikleri için onlara takiyorsunuz reddedildim psikolojisi olarak yani kabul görülmedim kimse de kabul etmez misali psikoloji bu anlıyorum ama çok daha iyileri önünüze çıkacak çıkanı da reddetmeyip şansınızı deneyin terapiyi de ayrıca tavsiye ediyorum
O zaman bağlanma elde etme Şu an senin yok saymanda aslında galibiyet o gitti ve sende onu takmadın bu demek ki onu sevmemişsin diye düşünecek çünkü seven daha koşardı ama sen o durunca durdun ve Şu an seni sevse zaten hayırdır bu kış koşuyordu artık koşmuyor biri mi var vs düşünür yoklardı
Biliyorum ben çok kötü şeyler yaşadım ailemle çevreyle tek bağım oydu oda gidince sarsıldım şimdi ne aile ne arkadaş hiç kimse yok yaşamak için sebebim de yok sadece
@Denizzz6788 saçma bir düşünce psikolojik destek şart size tavsiye de değil yani gidin gözükün
Yok bu benim kendi elimde olan bir sey gecen yil halim cok daha kötüydü ama görmeyince etmeyince kalmadi o kadar ben bilerek unutmuyorum o beni istedigi ana kadar uzatmak isti yorum
@Denizzz6788 askm senin ki daha kötüymüs ya buradan yazacagim seylerin pek etkisi olacagini düsünmüyorum senin yüz yüze müdaheleye ihtiyacin var bir psikiyatristten yardim al yasamini ona baglaman normal degil
Sıkıntılı psikolojiler size bol şans
Thanks yine de hahshsh
Valla biri hayatına sçıyor bide etrafında 2 tane yılan var düşmanın dikkat et
Kim siciyor acsana biraz yaa
Çok kötü kem göz gördüm nazar 🪬 değil kötü bakan 👀 birisi var delip geçmiş seni
bu saatte olmaz sonra belki
Niye ki
şeytanlarla uğraşıyorum
Seytanlarin da yardim eder iste simdi bakarsan hadii lütfen
şeytana uyacaksan olur
Fark etmez ya sen su fala bi el at
gel dm ye
Baya zor bir dönem seni bekliyor
Niye
Her şeyi söyleyince üzülüyorsunuz
Bana da bakar mısın
Bakarım
Hayir ya söyle sen
@Shiva37 abla bi git önce benimkine baksinlar bi hahshsh
Allah aşkına sanki bakıyorlar
@Shiva37 cidden ya sanala para vermem de reel de baktircam en sonunda birine falan icten ice bir inancim ilgim var hobi gibi bisey
Bilmiyorum ya cinli o şeyler çok da medet umma faldan
Fal sahibi. Gördüğün rüyalar hayırlı şeyler değil. En yakının çok kısa vakitte seni mahf edecek
@Shiva37 yani öyle de büyü falan degil sonucta bir kere den bisey olmaz
Nasil mahvedecek anlamli rüyalar görmüyorum kş ztn sacma seyler
Sen bilirsin gittim ben daha önce para israfı sadece
@Shiva37 bildi mi bir seyler
Genelde rüyaları hatırlamıyoruz. Sen sanıyorsun ki hep saçma. Sadece silik hatırlıyorsun
Hayır tabiki
E knk sende detay ver biraz ne olucak kim ne yapicak ne görüyorsun
Kanka hooop latıcaklr seni. Şaka bi yana yarın güncelleme at bayılmak üzereyim daha detaylı yazarım
Hshdhd yazmayanii...
Yazmayan basur olsun. Sana nostradamıus gibi fal bakıcam
Umarimm yazcam yarin
Üç vakte kadar haber alacaksın
Ne haberi
gamze uc vakti soylemeseydin fal anlamini yitirecekti @))))
Çıkar ama. Fala inanan var mı ya
Ben inaniyom
İyi keşke benimde falıma bakan biri olsa da bu sıkıntılardan nasıl çıkacağımı söylese
Sana kabaran bişey var
Ya bi s...
Hiç anlamam
yok çıkmaz