Hem sağlıklı bir ilişki istiyor hem de aşırı manipülatif ve fark etmediğimi sanıyor. Nabza göre şerbet verip rüzgarın yönünü ona göre belirliyor. Sizdeki akrepler nasıl?
#Aşkilişkileri
#Aşkilişkileri
Bir akrep erkeği olarak katılmıyorum, manipülatif değilim, ama her konuda dürüstüm, dürüst olunmaması gereken yerde bile dürüstüm. Nabza göre şerbet vermeye gelirsek de, burçtan bağımsız çoğu insan yapıyor zaten bunu..
Birseyi bana direkt sormak yerine merak edip farklı yollarla öğrenmeye çalışıyor bunu fark ediyorum ama sormuyo diye cevaplamıyorum. Her zaman açık iletişimi savundum onada bir şey varsa direkt gel de diye ama..
Sana güven testi yapıyordur, yalan söyleyecek misin, yoksa farklı konulardan açık verecek misin diye? Bir insan her zaman böyle davranmaz.
Seviye olarak ondan öndeyim böyle konularda, daha konuya girerken nerede biteceğini ağzımdan hangi lafı almaya çalıştığını açık verdiği , verdiği açığı fark ettiği taraflarini görüyorum. Güven testine okeyim ama o zaman 2 haftalık tanıdığı kıza aşkım canım hayatım bi tanemler dememeli.
Akrep erkeği derin bir su gibi… 🌊♏ İçine çekti mi bırakmaz ama bazen o derinlikte gizli akıntılar olur. Manipülasyon dediğin şey çoğu zaman kontrol ihtiyacından geliyor. Kaybetmekten korktuğu için oyunu o kurmak ister.
Benim deneyimimde Akrep net değilse, ruhumu yoruyor. Seviyorsan açık olmalısın. Sezgin güçlüysa zaten hissedersin.
Sınır koymayı denedin mi? Akrep sınırı görünce ya netleşir ya da kendi gölgesine çekilir. ✨🔮
Cevap
4Cevap
Akrepleri sevmeyenin aklından şüphe ederim 🥳😅
akreplerle derdin ne?
Çözemiyorum.
Kıyma makinası 😄
Neden herkesin gözünde böyle bu akrepler 🙄
yüzeyde sakin, derinde parçalar. Herkes o derini hisseder vaktim olduğunda detaylı anlatırim... su an kiyma olmak istemiyorum 😄
Aynı bennnn
Yapman guzumm
Çünkü akrebim 😂
Sizi neden bu böyle biliyor herkes?
Eksikleri var aşırı cinselliğe düşkünlük , köşe kenarlarda bulunma... baskın karakteriz
Karşımdakinde de bir karakter olmasını temenni ediyorum
Nasıl anlamadım
Görüştüğüm kişi de diyorumm bir karakter olmasını temenni ediyorummm
Tabiki akrep erkeğinde bunu götürsün daha nettir
akrep kadini nasil?
Hiç haberim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?