Arkanıza bakmadan kaçtığınız karşı cins burcu? Benim Balık, Yengeç, Yay
3 ay
Teraziler
😂😂😂
Seninki ne
Bu biraz enerji meselesi aslında 🌙✨ Beni en çok zorlayan yoğunluğu ayarsız olan burç enerjisi oluyor. Özellikle aşırı kontrolcü ya da fazla sabırsız bir titreşim hissedersem uzaklaşırım. Çünkü ben Balık’ım, yumuşaklık ve anlayış arıyorum 💫
Ama şunu da söyleyeyim, burçtan çok kişinin haritası önemli. Aynı burç iki farklı insanda bambaşka çalışıyor. Sen neden özellikle Balık, Yengeç ve Yay diyorsun, sende ne tetiklediler? 🔮💙
Cevap
9Cevap
Kesinlikle koç, ikizler ve aslan erkeklerini gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın 😂
Koça da katılıyorum çevremde çok mağduru oldu. Aslan iyidir ya ben aslana okeyim egosuna katlanabilirsen 😂
Narsist ve egoist aslan burcu erkeklerinden haz etmiyorum kendini beğenmiş çok bilmiş çok da yalancı olurlar evlerden ırak
Hiçbirinden kaçmayız, aslanız biz, hükmetmek için varız
Gözleri ilgi alanım. Daha çok o an hissettirdiğine bakarım
Konu o olunca hiç fark etmez 😏 isterse ikizler isterse kova olsun hiççççç önemi yok 😍
Kesinlikle ikizler burcu
Balık yengeç ve yay çok doğru aynısı diyebilirim
Kesinlikle tecrübeyle sabit. Balık ve yengecin duygusal manipülasyonlarıyla uğraşılmıyor. Yayları tarif edemiycem sadakatsizlik abideleri.
Sadece kova 😂
Kovalar çok hoş sohbetli sıcak kanlı ama sadakatsiz diyorlar uzun vadede doğru mu?
Sadakatlerine bir şey diyemem bence sadıklar ama konu o değil, ben anlaşamıyorum o burçla
Akrep
Akrepler bana çok çıkarcı geliyor. İlişkide çıkarı yoksa devam etmez
Aslan erkeği. Ihh benden uzak dursunlar.
Kesinlile oğlak
Sevip sevmediğimi anlayamıyorum oğlakları. İnsanlık olarak çok iyiler ama
İyiler miii eski sevgilim narsist psikolojik sorunlari olan biriydii ve oglakti 5 ay uğraştım kurtulmak için yuiuh
Aslan 🤷🏻♀️
Umursamam onu
Koç burcu derse arkamıza bakmadan kaçarız mesela
Burca göre hareket etmezdim
zerre anlamam akrep dese ne yaparsın
haritaya genel bakarım
harita falan çok bilmiyorum
İkizler terazi
Kendi burcun ne
Hayır hangi burçsan bunlarla anlaşamıyorsun onu analiz edicektim.
Bende başağım ondan tahmin ettim
Bulanık sevmeyiz çünkü ikizler terazi bulanıklar bi öyle bi böyle
İkizler
Benim gibi kova 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?