Sırf yorum yapmak için yorum yapmayın arkadaşlar yok günah, yok şöyle böyle herkes kendi ahiretini düşünsün sen günah dedin diye ben de hemen aaa tamam bırakıcam o zaman bakmayı demicem herkes biliyo zaten kahve falına günah denildiğini gerçekten uyuz oluyorum böylelerine..
Fincanın genel görüntüsünde ortada yoğun bir tortu, kenarlara doğru açılma var. Bu genelde şunu gösterir: Kafanı Meşgul Eden Bir Konu var Ortadaki yoğunluk, son zamanlarda kafanı çok kurcalayan bir mesele olduğunu gösteriyor. Özellikle duygusal bir konu. İçine atmış ama dışarı çok belli etmiyorsun Sağ tarafta uzayan çizgiler yol gibi duruyor. Kısa bir yolculuk ya da şehir dışından gelecek bir haber görünüyor. 1–2 ay içinde bir hareketlilik var. Kalbe benzeyen bir açıklık var. Geçmişten biri tekrar iletişime geçebilir. Ama bu enerjin “kararsızlık” gösteriyor. Geri dönmek mi, tamamen kapatmak mı arasında kalmışsın Üst kısımda merdiven gibi izler var. Bu yükseliş sembolüdür. İşte bir adım yukarı çıkma, yeni teklif ya da maddi rahatlama görünüyor. Bahara doğru ferahlama var. Fincanın kenarındaki açıklıklar “temiz sayfa” enerjisi veriyor. Hayatının yönünü değiştirecek bir karar eşiğinde olabilirsin (iş, şehir, ilişki). Genel enerji: Biraz yorgun ama güçlü. Sezgileri çok kuvvetli. İçinden geçen şey genelde doğru çıkıyor. Önümüzdeki 3 ay hareketli ve netleşme dönemi.
Canım, sakin ol önce… Enerjini bu kadar yükseltme 🌙✨ Fal biraz da niyettir. Sen niyetini merakla ve oyunla yaptıysan, kimsenin sözü senin alanına giremez.
Fincanına baktığımda yoğun bir tortu bir tarafta toplanmış. Bu, kafanı meşgul eden tek bir konuya işaret ediyor. Kenarda uzun bir yol izi var; kısa bir seyahat ya da beklediğin bir görüşme görünüyor 🪐 İç kısımda kuş gibi bir şekil var, bu da haber demek.
Kalp çıkmış ama yanında gölge var. Duygusal bir konuda kararsızlık hissediyorum. Netleşme yakında.