Güncellemeler
5 ay
Akşama geri kalanını yapacağım, teşekkürler 💕
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Koç burcu.
Önceden seni yengeç olarak bilirdim sonra koç oldun , ama fark etmiyor ki iki burcu da seviyorum , bur burcunla bence çoğu insana kendini sevdiriyorsun , koçlar benim açımdan bazen gizemli bazen ise herşeyi olduğu gibi yaşan burç hem aşk konusunda iyiler hem aura güzellik yakışıklılık ve aşkın ateşini çağdastiran en ateşli burçlardan biri , bu yüzden bu pasta sana hemde kirmizinin asaleti senin olsun
Boğa ama yani duruma göre degisitirebiliyo muyuz? Nddj
Boğa burçlarını severim , romantikliği cagdastiriyor bana hem romantik hem odunsu, hem de tatlı ateş vibesi olan bir burç , bence tam pasta onlara göre ✨🔥
Ne kadar güzel cevapladın ya. Abi yok şöyle kiz hayatımızda
Hadi be, burçları da pastayı da aynı anda tartışacağız.
Eveeeett yay burcuyum çokolatı olsun binimki
Yengeç burcuyum mavi beyaz karışımı bir şey geliyor gibi hissediyorum 😂😂😂 seç bakalım
Tamam tamam üzülme al küçük Miniş tatlı pastan olsunn kız
Yengeçleri seviyorum zaten çiçek çiçek
Teşekkür ederim
Ricaa
Sevmediğin mi acabası ajahahsjsjsjsks zodiac'ın ilk burcu, dönder gelsin
Kız burcunu
Kız dedim ya zodiac'ın ilk burcu koç koccccc sjsjsjkskss
Koç burçlarını seviyorum , kız versiyonu olarak bakicak olursam bence erkeklerin kalbine giden tatlı bir renk olabilir hem aura açığından hem de güzellikleri açısından bu pembe pastayı hak ediyorlar 💗💕
butikpastacimm.com/.../...i-kremali-pasta-2936.jpg
Link düşmedi şimdi olduu
Yiaaaa 🫠 beraber yiyek gel sjsjsjsks Erkeklerin kalbine her şey gidiyor ya nefes alsın yeter :ddd
Bende gendimi seviyorum ya ahahahahah sen hangi burcsun
Başak askk 💗
Başak kadınını iyidir ya severim 🌿✨🎈
Koç burcu kurabişim 😄
Koç burcunu severim , benim için sert ama bir o kadar ateşli ve zarafeti temsi ediyor bu burç , hem aura açısından hem de enerjisi bana çok iyi geliyor. Biraz da sana ayriclaik geçtim, şatosuz bir pasta olmazdı sana emroş 😋❤️
Sen bitenesin kurabişim ❤️😀
Sende bir tanesinn , çok bir tane 😃❤️
Büssürü kalp ❤️❤️❤️❤️😀
Aldım kabul ettim ❤️❤️❤️❤️
Geldim bir yengeç hatunu olarak..
Bazen , bazı yengeçlere detay vermeden çiçek olduklarını söylesek yeterli oluyor, sevdiğim bir burç çiçek gibiler kalpleri de gönlü de 🤍
Aaa çok incesin kızçe teşekkür ederim
Ricalarr 🤍
Tabii ki , yay burcunun pastası nasıl olmalı
Yayları sevmiyorum ama sana güzel tatlı bir pasta vericemm , biraz çapkın yaylar benim gözümde ama olsun , bu pasta da sana özel olsun sana kötü pasta veresim gelmedi 🤍
Kiraz da en sevdiğim meyve olur🍒 Bu güzel pasta için şükranlarımı sunuyorum 🥰
Oyy sevindimm , ne mutlu bana 💗
Akrep burcu 🥳
Akrepleri severim, benim zirve burcum ateşli ve aura açısından en ateşli burç akreptir. Akrep nereye başak oraya. Bu pasta akrepleri hak etmiyor ama bu pasta seninn 😂

Ikizlere bi pasta lutfen🙋🏻♀️
Tam İkizlere göre pasta sevmiyorum iki taraflı hem çıkarcı hem tutarsız 😅
Aa neyim cikarci ve tutarsizmis benim
Sen nesin peki
Boga akrep balik filan mi
Aşko ben kişilik olarak değil, burca gore sevmiyorum genel olarak illa ki başağı da kimse sevmez ben bir şey diyemez. Bende başak
Hm kiz bi basak vardida degisikti ama okuldandi cocuktuk
Erkek basak sevmem kiz bilmiyom cok da
O da ikizlerin zit burcu gibi sanirim
Ben balik sevmiyorum, balik, boga
Akrep yengec ise eh iste
Bide terazi
İkizler. Kesin kötü bir şey gelecek. 😃
İkizlerinn , gel gitleri ve doğal olarak hiç ısınamadıgım bir burç birden farklı tavırları ve tutarsızlari tam bu surat ifadesi 😂😂
Hiçte sevmiyorum 😁
Pasta müthiş. 😂😂
Özene bezene seçtim ondan 😅
yapıştır gelsin oğlak
Oğlak burçlarını severim , bir çok oğlak tanıdım , hem arkadaşlık hem de uyum merhametli ile bir çok kalbe dokunmuştur. Ve her insanın hayatında bir oğlak dostu olmalı. Işıklı pastayı hak ediyorlar benim için 🤍
Linki atmıyor aa bekle bulursam aticam
pastam nirdeeee
hee tamam :D
teşekkürleeer
Aslında bu değildi yakin çekimdi link bozuk 😅 al pastan
bıçak kesmiyo parası alırlar bundan ama söylim fghgh
Ben keserim merak etme 😃✨
oo tamam o zaman kajdkjad
En büyük dilim benim ama 😁😀
kjadkakdj olur olur bana bi tabak ver gerisi senin kjadak
1 yılda bitiririm bayatlama olmasa 😅
1 haftada halledersin çikolatalıysa jfjfkf
Midem küçük 156 boyumla 55 kiloyla ne 1 haftası 😅 youtube.com/shorts/E8aOrBexdmE?si=mDT7j03UG0RwbsOc
Tam bu kız gibi
Ya jgjgkgkg garibanlara da dağıt o zaman fkfmfk
Sana vereyim sen dağıt
olur dağıtalım fghfh
Hazırım napıyoruz şimdi
Burç?
Balık
Yay benim
Yaylar da çok yay gibi çok çapkın ve kurnaz geliyor bence pasta tam onlara göre 😅
🤭🤭
Bu arada not geçeyim hiç sevmiyorum yayları 😁
Üzdün uyuyamam şimcik
Hazırım
Bence ben hazır değilim , genel ikizler olan herkese açıkladım tutarsız ve belalı bir burç. yüzlerinde ki maske tam olarak bu burça yakışır bir pasta 😅
Çok gömdün ama ya
Lan bi gitmedin
Nerelere gideyim ansnjs
Bana git
Başak
İki başak olarak sana ayrıcalık geçicem , bizi sevmeyen ölsün en kral en güzel yer bizim olsun 🤭🤍
Olsun Miniş 🫠🍫
Zafos 💗
Yay.
Yaylar ah yaylar çapkın yaylar, benim açımdan anlaşamadığım ama onların beniimle anlaşması iki kutupun ana Noktasi , bu yüzden yayların bu çapkınlikilari aşkta değil kendilerine zararı daha çok 😂 bu yüzden mecucu bu boynu bükük pasta seninn olsun 😃
Yanlış yorumladın, kulaktan dolma anlattın, her yay aynı olmaz, benim yetişme tarzım, örf ve adetlerim söylediklerinle örtüşmüyor, yinede söylediklerini mizahi yönünden bakacağım.
Ben kendi yorumumu yazdım. Sevmiyorum yayları, burç olarak sevmiyorum uyuşmuyor benle ; bende başak burcuyum eminim yaylardan başak sevmeyen nice ksii çıkar.
Her neyse.
Yecüc sinirlendi 😂 sen bana soğuk derken iyi , ben bir şey dedim mi , neyse seni kötülemedim bu arada mecuc
Ben bu burç işlerine pek takılmam, ne söylemek istersen söyleyebilirsin, kızgın hiç değilim, bu kadar basit konularla asabımı bozamam ve yay burcu olduğum gerçeği bir yalan olabilir nüfusa kayıtlı olanı söylüyorum ama annem beni 16 Mayıs doğurdum diyor o burç ise boğa 😂
Ben yaya boğa ve koç üç geni içinde gidip geliyorum.
Sende bu burç işlerine çok takılma bende mizahi soru açıyorum zaten 👍🏻
Bogaa ve koçları severim bak 🤪 bende seni kötülemedim ki , normal takılıyorum. Sadece yorumladim.
👍🏻🫶🏼
Yavrus , takmiyorum ki sadece sevmiyorum pek isimleri bana hitap etmiyor. Sende ben gibi relakss ol.
Olur 👍🏻
👍🏻
Oğlak
Oğlak burçlar bence saflığı ve temizliği ifade ediyor, ben seviyorum bu burcu Başakla bence çok iyi anlaşıyorlarr 😁 herkesin hayatında 1 oğlak olmalı ki hayatın en beyaz sayfasından bir köşeyi kapmali , bu pasta oğlağın güzelliği için olsun 🤍
Ooouvvv teşekkür ederim 😃
Rica White
Aslan burcu
Aslan burcu kraliyeti sembolüyor , sevdiğim bir burç bu yüzden bu taçlı pasti onun hem zerafetini hem de şıklığın temsilii 🤍
Kova burcu
Kovalar ile aram hiç yok , bana göre içi boş burç bu yüzden pek güzel Pasta veresim yok
Teşekkürler
Ricaa
Yengeç
Yengeçlerin uyumunu seviyorumm, çiçek gibi burçlardan biri ilk 6 sevdiğim burun içine giriyor. Bende başak ( arasal bazi yengeçler başkaları sevmez aama ben onları gözümde çiçek olarak görüyorum aurasal çekim katan burç )
Bu çiçekli pastayı bence hak ediyorlar 💗
Teşekkür ederim yükselenimde başak benim severim 💕
Akrep
Bence çoğu burcun korktuğu ama en aurasal en çekim gücü yüksek olan burç benim de en zirve burcum . pastann 🤍
Akrep✋🏼
Akrepler benim en zirve burcum , burçlar arasında bence en tutusan ateşli aurali Seksi burcu bence , varlıklari ile karizmatik Aurali ve tatlı dilerinin güzelliği ile bence çoğu burcun zirve burcudur. Şato gibi burç kraliyeti hak ediyor 🤍👑
Eyw doğrudur teşekkürler ✋🏼😅
Ricaa
Seç bakalım
Burcun neydi la senin aslan mıydı 😅
Yok lan terazi
Sen terazi miydin 🫣
Evet noldu ki
Normal de sevmiyorum terazi ama seni sevdiğim için kıyak geçiyorum , dışarıdan sert gözüküp içinde asalet taşıyorsun hem karizmatik hemde de cesur bir kişiliğin var 😃🤍
Eyvallah başkan da bu neyliii pasta şimdi anlamadım 😂
Pastanın asaletini seni yansıttı diye attım hem liderlik hem siyahın verdiği karizmatik duruşu bence senin kişiliğin için tam bir pasta , neli olmamasını istiyorsan odurr 🔥🖤
Eyvallah teşekkürler 😂
kova burcu
En boş burçlardan benim için, aynı kendisi gibi hiç sevmiyorum. pastayı bile hak etmiyor 😂
anladım olur öyle seyler
Seç bakam?
Burç?
Kova
Balık
Balıklar çok duygusal geliyor, dokunsam , incileri dökülür gibi. pek uyum sağlayamıyorum kendisi ile. Bu pasta bence onlar için narin zarif ama benim açımdan sevmediğim burç 😃🤍
Başak :)
Olur
Yengeç Burcu
Boğa
Akrep
Aslan Burcu
Yerim seni