Yay ♐️ burcuyum kendim de.
Sosyal medyanın sahte burç kalıplarına ve zırvalarına kendimi inandırmam. çünkü yüzde 99.99'u yalandır veya tam aksini gördüm.
Tüm burçların GEÇMİŞLERİNİ ARAŞTIRIN )
Sosyal medyanın sahte burç kalıplarına ve zırvalarına kendimi inandırmam. çünkü yüzde 99.99'u yalandır veya tam aksini gördüm.
Tüm burçların GEÇMİŞLERİNİ ARAŞTIRIN )
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yayların iyimsen iyi yanları olsa da epey kibirli bir burç maalesef. Hakikate kapalı kibrinden hakikatleri kabul edemiyor. ben balık
🤷🏻♂️ ben yay öyle değilim ama
HAKİKAT'I Araştırıp Doğruluğuna Vardıysam anında kabullenirim
Diğer Şahısların Tecrübeleri de buna dahildir
ailede var bi tane yay. artık çogu yayın öyle oldugunu düşünüyorum onu iyi tanıyınca. gerçekleri adı gibi biliyor ama kibrinden kabullenemiyor hala yarışa giriyor. sen öyle olmayabilirsin bilemem ama açık fikirlilik pek olmuyor yayda. bunu bir kişi daha söylemişti. tartışma esnasında huyunuza gitmedikçe fanatizme kayıyorsunuz doğanız gereği. o semboldeki ok ve yay aslında onu temsil eder.
@acayipadamm gözlemlerime dayalı olarak gerçekleri adı gibi bilip de kabullenemeyen, sonda da hep kaybedenler koçlar ve aslanlardır. napoleon, mussolini, hitler, westmoreland gibiler öyledir.
her elementin son burcu ♐️♑️♒️♓️ diğerlerinden farklıdır. yay burcu koçtan ve aslandan farklıdır.
böyle bir konu da vardır :
• siz derinden araştırıp biliyorsunuz ama ben bilmiyorum
• ben derinden araştırıp biliyorum ama siz bilmiyorsunuz
> böyle bir sonuç ortaya çıkıyor :
} her burçta her türlü hiss vardır
} mesela : balık burcunun içinde yatan bir köpekbalığı vardır. ben şahsen bunu biliyorum ve kabulleniyorum.
evet dediklerinde haklı olabilirsin. yine de uzun uzun zahmet edip yazmışsın teşekkürler cevabın için.
@acayipadamm Siz SağOlunuz
Sizin Haklılık Payınız Umarım Daha Çoktur.
Nerde yüksek ego var orada farkındalık körelir bir x burcu olarak iddialı konuşmamanı tavsiye ederim.
Haşa "egolu" değilim
Sadece Olarak GERÇEKLERİ Yazdım
İnsanlar sosyal medya yalanlarına kendilerini inandırmaktansa & kaptırmaktansa BİR DERİNDEN ARAŞTIRSINLAR ) Diye Yazdım
Oklu Kirpi misali
Yayları severim iyi anlaştığım burç kafa yapımız benzer ama egolular
Haşa "egoluysam" eğer ALLAH Belamı Versin
ego insanı her açıdan yerin dibine gömer o yüzden de "egolu" olamam
Siz ne burcusunuz?
Yazmam ama analitik zeka, mükemmelliyetçilik, TAKINTI anladın sen kim olduğunu
İkizler, Başak, akrep
hangisi?
bak bu adam aslında ego var diyerek yaydaki kibiri kastetmiş olmalı. Benim dediğimden bahsediyor aslında
@acayipadamm şahsen ben "kibirli" değilim
GİZLİ HAKİKATLERİ Kabullenmekten yanayım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!