AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben doğal taş kullanıyorum
Bende de var mercan sitrin lal ve Kaplan gözü bşr de labrodit taşı ama nazar için ne iyi gelir bilmsyorum
O taşların bakımı da önemli yalnız
Ben toparkla yapıyorum bşr de tütsü
Güzel sen her şeyin farkındasın kocaman o taşların gücüne ve enerjisine inan
Koptuğu anda tekrar birleştirip yapma
Şu ana kadar kopmadı zaten yeni kullanmaya başladım sayılır iki hafta falan olmuştur. Sifacılık üzerine çalışıyorum o yüzden kullanıyorum.
Tamam sen bunların bilincindeysen sıkıntı yok
(Evinde, Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez.
Nazar değmez.)
[Deylemi]
Bugun ilk defa okudum artık zaten her gün sabah ilk işim 7 defa okuyup kendime üflemek. Bakacam işe yarıyor mu
Ben nazar degmeden once bu dedigimi okuyorum eger okuyamadıysam geç kaldıysam ve değdiyse de Humeze suresi okuyup ufluyorum. Bu ikisi en kolay yol. Hep uzun yollar denedim eskiden o kadar da kokten cozum vermediler ise yaramadılar. Bu ikisi hem en ise yarayan hem de en kolay yol olarak son durağım
Humeze süresini ilk defa duydum bende yaparım. Ben genelde koruma kalkanı yapıyordum imgeleme ile ama işe yaramıyor bu sefer dualar ile yapılıyorum umarım işr yarar. Cünkü nazar gerçekten var neyşme nazar vuracaklar diyorum ama belli olmuyor işte.
Ayet'el kürsi ve bismihillezi duasi
Okudum evden çıkmadan önce ama nazar göze vurur mu göz kanlanması yapar mı geçen gün öyle korunmadan çıktım eve geldiğim zaman gözlerim kıpkırmızı olmuştu ve iki gün baş ağrısından yattım
Bilmiyorum allah bilir herşeyi dua et nazar gerçek var nasıl nüfuz eder onu tam bilmiyorum
www.google.com/.../2972922-salavat-i-kubra-duasinin-faziletleri-ve-arapca-okunusu-buyuk-salavat-i-kubranin-sirlari&ved=2ahUKEwijrcfWu4OTAxUFQ_EDHeGmIWkQFnoECA8QAQ&sqi=2&usg=AOvVaw3yzvC0Ck4etQrkBgxg5zYc
Dua ediyorum
Salavat kübra etkili attım lınk okurmusun
Allah kabul etsin 🙂
Bakacam teşekkür ederim
Rica ederim
Ayet'el kürsi nas ve felak suya oku üfle iç
Yaparıö bununben okuyup üstüme üfledim
Allah kabul etsin inşallah geçer
merhaba yardımcı ola bilirim
Nasıl
sayfamı incele
Nedense sadece türklerde nazar var 😉
Var ama gerceketm var
Bende çok inanırım nazara, ve oluyorda
Oluyor bir de benim enerjiyi çekme gibi bir durum da olabikir bilmiyorum ama çok etkileniyorum. Evden çıkmadan 7 Ayetel Kürsi okudum. Geçen gün öyle çıkmıştım eve gelince baş ağrım tuttu iki gün kendime gelemedim. Cokmgüzel olduğum için değil bir şekilde dikkat çekiyorum ve oetamdaki negatif enerjiyş de çekiyorum gaiba. Sifacılık yanım kuvvetli cünkü
Çok mu güzelsin ki😏
Boncuk tak canım
Dopal taş mı
Yok be nazar boncuğu canim
Dua et
Ayetel kürsi okudum
Bol bol oku
Ben bugun ilj defa okudum dinden uzaklasmıstım cünkü koruma kalkanı yapmak için bugun yaotım ama yine gözerlim kankandı. Ama iyim enerjim iyi ama gözlerim neden kanlanıyor. Alerji değil