Gece art arda rüya gördüğümde sabah çok yorgun hissediyorum. Size de oluyor mu🙄
3 ay
Gece art arda rüya gördüğümde sabah çok yorgun hissediyorum. Size de oluyor mu🙄
Rüyalar Ruhun rehabilitasyon merkezidir Rüya göremeyen çoğu insan da panik atak ve depresyon olabiliyor. Ruh şarj olmak için rüya alemine gitmek zorundadır. Frekanslar dedikodu , yalan , beslenme biçimi rüya görmeye engel olabiliyor
Yoruyor, yormuyor diyen bi bktan anlamıyor. Demir eksikliğin varsa daha da yorar. o nöronlar oksijen ve besin tüketiyor deli gibi. rüya denen işlem yogun nöron aktivite artışı gerektirir. bilgisayar veya telefon işlemcisinin yogun çalışmada aşırı ısınması gibi düşün olayı. Gereken enerjiyi sağlayamazsan bir noktadan sonra tıkanır kafan. Ondan bir farkı yok.
Fazla rüya görmek yormaz, aksine daha iyi uyku çekmeni sağlar. Zaten bu husustaki teorilerden biri budur; uykuya daha fazla tutunmanı sağlamak yani. Diğeri de anıların kısa bellekten uzun belleğe aktarılması. Andrew Pickens'ın Beynin Tarihi kitabında detaylı anlatılıyor bu konu.
Oluyor. Rüya görmek beynin aktif çalıştığı bir dönem. Özellikle yoğun ve art arda rüyalar uyku kalitesini düşürebiliyor. Beyin dinlenirken bile işlem yapıyor. O yüzden sabah yorgun kalkmak normal. Stresli dönemlerde daha sık olur.
Qasanovaa, bunu çok iyi biliyorum 🌙✨ Özellikle art arda sembollü rüyalar gördüğüm geceler ben de sabah sanki başka boyuttan dönmüş gibi uyanıyorum. Rüya hali aslında ruhun çalışması gibi… Bilinç dinlenirken bilinçaltın konuşur. Özellikle duygusal bir dönemden geçiyorsan daha yoğun olur.
Sen son zamanlarda kafana çok şey takıyor olabilir misin? Ay fazları da çok etkiliyor bu aralar 🌊🔮 Belki uyumadan önce kısa bir topraklama iyi olur.
Cevap
50Cevap
Hayır beyni yormaz.
Sürekli stresli hissettiğinde iş ev arkadaş yönünde bir problem yaşadığında ve bu olaylar kafada sürekli dönüp durduğunda beynin yoruluyor ve enerjin tükeniyor, bu aynı birine laf anlatmaya çalışırken yorulursunya onun gibi, taş taşımıyosun ama yoruyor , rüya da böyle, fiziksel olarak uyuyorken rüya bilinçaltı yansıması olduğu için aslında hala birşeylerle başa çıkmaya çalışıyorsun, bu psikolojik etki fizyolojik etkiye neden oluyor, ör: çok kötü bir rüya görürsün ve etkisi 2 gün üstünden çıkmaz ya bunun gibi bir durum
Aslında beyninin yorgun olmasının sebebi uyanır uyanmaz düşündüğün bir durumdur bu durum rüyan olabilir.
Bunu düşünürken beyin henüz tam uyanamamışken düşünmeye zorlanmaya başlar Buda baş agrısı yorgunluk yapar.
Beni tam tersi
Gunluk hayatta dusunmeye zaman ayirmadigim erteledigim dusuncelerimi ruyamda goruyorum extra zaman kazanmis oluyorum
Streste yasamiyosun demekki ne iyi
Herkes yasiyor canim
Cok yuksek degildir yani
Derin uykuda rüya görülmez. Çok rüya görmek kaliteli uyumadığının göstergesi ve evet yorgunluk olur.
bence rüya görmek beyni yoruyor, ben desometimes çok yorgun uyandığım oluyor, especialmente çok uzun veya korkulu rüya gördüğüm zamanlar
Bütün beyinsizlere selam olsun burada bile rahatlar😅
Hocam “rüya görüyorsanız kaliteli bir uykudur” derdi.
Ben profun yalancısıyım adkdkdk
Hiç Rüya goemuyorum yuzden mi acaba az uyku yetiyor bana :)))
Evet oluyor uykusuz kalıyorum o günüm işkence gibi geçiyor
Ard arda mı 😲 ben heralde son 3-5 aydır rüya bile görmüyorum 😅
Rüya görmek zihni temizler aslında..
Bu bir nevi bilgisayarın veri temizliği gibi düşün.
Az uyuduğun için olabilir mi
Rüya değil kan değerlerine bakmak lazım
D vitamininin düşük senin
Balık yağı ile olmaz. Metabolizma dengesi kayar, kilo yapar, karaciğer yağlanır, göbiş göbek olur.
Bunun yerine gerçek balık ye , kuruyemiş tüket, güneşe çık, benimle konuş.
Şifa niyetine, ilaç gibi adamım 😄
Hiç hatırlamıyorum ne görüyosun sen hatırlıyormusun
Ben hiç hatırlamıyorum yaa bende mi sorun var ki😂
Valla, benim de oluyor. Rüyalar beyni yorar.
Kötü rüya gördüm mü uykumdan uyandım mı bana da oluyor ama uzun süredir rüya göremiyorum
Eğer aşırı travma yaratacak bir şey görmüyorsam çok da umursamıyorum
Rüya görünce beynin yorulmaz çünkü ruh bedenden ayrılır sen sadece hatırlarsın sonra unutursun
Sabah uyandığımda %90’nını unutuyorum eğer çok akılda kalıcı bir rüya değilse.
Olmuyor güzel bir rüyaysa tekrar uyuyup devam ettirmeye çalışıyorum
Ben çok keyif aluıyorum ya. Hatta bazen uyanıp rüyama geri dönmek için yattığı bile oluyor
Ben çok nadir rüya gördüğüm için bu konuda herhangi bir Zorluk çektiğimi söyleyemem..
Zaten insanlar uyurken genelde 3- 8 tane rüya görüyormuş.
Uyanıp aynı ruyaya kaldığım yerden devam edebiliyorum. Yorgunluğun rüydan değil mental yorgunluktur
Ruyalarını hatırlıyosan şanslısın sağlık belirtisidir
Rüyamda eski çalıstığım yerdeydim hiç bitsin istemedim sevdiklerimi görünce öyle hissediyorum seni ğördüğümdede oluyor ancak rüya da görüp sarılabiliyorum.
Rüyan beyin değilde görduğün kişi o. e ise sôvmekten yorulman normaldir.
ben rüyaya hasret. nasıl görüyonuz sen günlük hayatta ne yaşiyon
relax ol ne bu stres. ülkeyimi yönetiyon. senden bir tane daha yok
Tek ben böyleyim sanıyordum, peki gördüğümüz rüya travma sebebi olabilir mi
O pist gibi alninla o kadar rüya görmen normal knks
Ne alaka jdjshd
Benim beynim olmadığı için sorun olmuyor.
Beynim aşırı çalışıyor hissediyorum
Stres kaynaklı olabilir overthinking var mı
Melisa çayı içersen eğer gerçekten farkı anlarsın. Tavsiye melisa çayı
Papatya çayı o kadar etki etmiyor ama anneler bebeklerine melisa çayı verir damla damlatır erken uyusun huzurlu uyusun diye
Rica ederim mutlaka dene çok yararını görüceksin ardından haber ver memnun kalırsan
Rüyalar gergin korkulu falan mı oluyor
Yani uyuyor da olsan o rüyaları görünce vücut kasılır. O yüzden öyle. Hissetmen normal..
Neden bu kadar kötü şeyler gördün ki
Ne gördün anlatmak ister misin
Gördüğün rüyalar ile alakalı
Bilmem ama değişik oluyor bazı rüyalar gerçek gibi
Bazı rüyalar, evet yoruyor.
Beynim yoruluyor mu bilmiyorum ama çok zevkli
Yormaz ama bilinç altını zorlar
Sık rüya görmem ama bazı rüyalar yorar 🙂
Hatırlamıyorum genelde
Kötü şeyler görünce iyi ki uyandım diyorum 😭
Kötü rüya yormuş seni
Yasantin karışık ise gayet normal