Güncellemeler
5 ay
Beni engelleyen yaratık;
Ben sana eğitim sertifikalarımı da atarım ve asıl sen rezil olursun. Bu ne farkındalık yoksunluğu, ne şuursuzluk ya. Eğitimli astrolog sordum çünkü burada çat pat bilgi sahibi olanlar bile ben astroloğum diyor. Bu nedenle de kendi dişime göre birini görmek istedim. Ama böyle bir rezillikle karşılaştım. İnsanlığından utanmalısın. Şimdi burada değilse bile elbet bir gün kafana dank edecek ve günahımı aldığın için pişman olacaksın. Sana hakkımı helal etmiyorum
Ben sana eğitim sertifikalarımı da atarım ve asıl sen rezil olursun. Bu ne farkındalık yoksunluğu, ne şuursuzluk ya. Eğitimli astrolog sordum çünkü burada çat pat bilgi sahibi olanlar bile ben astroloğum diyor. Bu nedenle de kendi dişime göre birini görmek istedim. Ama böyle bir rezillikle karşılaştım. İnsanlığından utanmalısın. Şimdi burada değilse bile elbet bir gün kafana dank edecek ve günahımı aldığın için pişman olacaksın. Sana hakkımı helal etmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gezegenler ve Uzay konusunda iyiyim.
Astronomi oldu o 😊
Tanıdık var halledilir, bütçe nedir?
Yorum istediğimi kim söyledi? Ben sadece kendim gibi insanlar var mı diye merak ettiğim için sordum. Böyle para peşinde gezmeyin lütfen
Ee o zaman öyle söyleyeceksin, sen şuna beleşe amelelik ettirecektim biri uyandı desene? Senin gibi çok beleşçi var burada ve aşırı sinir oluyorum, amacınız insanların emeklerini sömürmek. Habire fincan atıp dururlar beleşçi emek sömürücü asaIak tipler. Millet sizlere hizmet edecek, cebinizden tek kuruş çıkmadan insanları bir güzel kullanacaksınız oh be ne ala memleket. Beleşçi uyanık fırsatçılar sizi.
Bu sefer yanlış kişiye patladın ve boşu boşuna birinin günahına girdin. Ayrıca başkasının emeklerinin derdine düşme, muhtemelen o kişiden de komisyon falan isteyecektin. Ben de nota öde ücretli danışmanlık verdiğim halde bu sitede ücretsiz yardımlar yapıyorum. İnsanlık ölmedi. Ama sende doğmamış bile
Bu sefer yanlış kişiye patladın ve boşu boşuna birinin günahına girdin. Ayrıca başkasının emeklerinin derdine düşme, muhtemelen o kişiden de komisyon falan isteyecektin. Ben de normalde ücretli danışmanlık verdiğim halde bu sitede ücretsiz yardımlar yapıyorum. İnsanlık ölmedi. Ama sende doğmamış bile
Yemezler aslanım, eğitimli astrolog arıyorsun iyisinden böyle ovvv sağlam olacak, desene beleşe en iyisini arıyorum amme hizmeti yapsın sonra yoluna baksın bana ne, hadi aslanım de ne olacak? Bende yorumluyorum ayaklarını geçeceksin, yemiyoruz o numaraları. Beleş amele arıyordun hiç böyle bir tepki göreceğini düşünemedin nasıl saldıracağını şaşırdın. Astrolog tanıdığım yok, okulu mu vardır nasıl astrolog olunur onuda bilmem. Ne zaman senin gibi beleşçi çakaIIarın "ücretsizzz falıma bakan çooook iyi bir falcı var mıığğ" dediğini okuduğum an bütçelerini sorar rezil ederim, zamanla beleşçi olmata devam edersen daha çok rastlaşırız aslanım.
Var iyi sallarım
İşte dürüst bir cevap 😂
Psikoloğum ama bu konuda da iyiyim.
Hayır
he var
Neden lazım ki
Merak ediyorum ciddi olarak ilgilenenler var mı diye. Buradakilerin çoğunluğu kızların ilgisini çekebilmek için yüzeysel bir şeyler geveliyor sadece. Ama saçma bir tip yüzünden tüm hevesim kaçtı, vazgeçtim
Hevesin kaçtıysa bişey diyemem ama büyü sihir muska taezı bişey mi lazım
Allah aşkına saçmalamayın. Neden o tarz şeylere meylediyorsunuz? Her açıdan düşük hareketler. Evet şifa çalışmaları ben de yapıyorum, merak ediyorum ama başka bir insanın iradesini etkilemek çok saygısızca. Sihrin de pozitifi, temizi var. En mantıklısı da kendimizden başlamak. Şuur alanımızı genişletmek gerek. Yine de samimiyetiniz için teşekkürler
Rica ederim ne demek ben sizi sinir etmek veya moralinizi bozmak istemedim ben biliyorum eğitim falan almadım doğuştan gelme bir durum büyü muska tarzı alanda çok zaman kaybettim
Doğuştan gelen yeteneklere saygım sonsuz ama cahilce kullanılmasına karşı olmak zorundayız. Eminim siz de o yeteneklerinizi hayırlı şekilde kullanabilirsiniz. Aksi takdirde çok büyük günah ve karma yaratırsınız istemeden. Nezaketiniz için teşekkür ederim