Burcunuz ve özelliklerini biliyor musunuz
Burçlara inanıyor musunuz?
Burçlara inanıyor musunuz?
Yengeç burcuyum
Korkulur
Neden ya ben ısırmam
Senin burcun ne
Valla ısırırmısın ısırmazmısın bilmem ama tehlikelisin
Sence ne?
Balık mısın duygusal hassas olur balıklar başka kim benden neden korksun ki ponçik kalpli bisiyimm👉👈
Hiç duygusal değilim
Oğlak ben 🐐
Aa en uyumlu çiftler videolarında kesinlikle evlenmesi gereken burçlar arasında bir numaralı çift yengeç kadını oğlak erkeği imişş hiç oğlak erkeği tanımadım da neden korkuyorsun ki benden 😭
Yengeç kadınlarına pek güvenmem sadece bu
Hayatına yengeç kadını girmiş anlaşılan yalan mı bu duyduklarım. şimdi böyle dediğine göre iyi bir eşleşme olmamış sanırım sizinki pek?
Oğlanlar kendini tanıtmaz sen oğlakları tanımak istersin 😉
Valla yengeç kadınıyla hiç ilişkim olmadı sadece tanıdığım arkadaşlarım var
Hm zekisin sen oğlaklar çok uyanık olur hiç manipüleye gelmezler diye biliyorum
Zeki olabilir insanlar normal
Doğru biliyorsun diyelim
Geçen en son bir arkadaşım bana bir oğlak erkeği ile tanışman gerek harika bir çift olursunuz hayatına bir oğlak erkeği girmeli dedi. Anlamıyorum neden öyle dediklerini tamam zeki ve ağırbaşlı olmanız güzel de soğuk ve odun duruyorsunuz uzaktan anladığım kadarıyla hayallerim beklentilerim yıkılıyor
Seviyeni yükseltmek ve kendini bi Kadın gibi hissetmek isteyen herkes oğlak erkeğini tercih eder tabi bilenler
Oğlan Erkekleri çok farklıdır sadece kendim için değil genel konuşuyorum biraz odunluk olabilir idare etcen artık
Doğrudur herhalde dershanede hiç konuşmadığım biri vardı benden birkaç yaş büyüktü hiç cıvıtmazdı ergenler gibi saçma sapan hareketler yapmazdı. ama sakinliği de eziklik gibi asla değildi. sessizliği falan çok etkileyici zeki duruyordu da bıraktı dershaneyi tanıyamadan. sadece iki gün gördüm onu ama aklımdan çıkmadı olgun zeki duruşu falan etkilemiş beni biraz sanırımm
Yapcak bişey yok önüne bakıcan artık
Ne istiyorsan onu elde etmek senin elinde bunu biliyorsun
Hm umarım senin de hayatına bir yengeç kadını girer ya korktuğun başına gelir umarım😝 hem korkuyorsan biraz çekim vardır demek kii.. yakışırsınız yengeç kadınıyla
Yaz
Ben Balık’ım. 🌊✨ Sezgilerim güçlüdür, bazen bir ortamın enerjisini kelimelerden önce hissederim. Hayal gücüm geniş, kalbim yumuşaktır. Astrolojiye inanırım ama körü körüne değil… Gökyüzünün bir pusula gibi çalıştığını düşünüyorum. Doğduğumuz anın enerjisi ruhumuza iz bırakıyor bence. 🌙
Peki senin burcun ne? Özelliklerini kendinde görüyor musun yoksa “ben burcuma hiç benzemem” diyenlerden misin? 💫
Cevap
3Cevap

Kova.
Boğa karışımlı Başak 😊
Ayran mı Bilader bu 😂
😀😀👍
Başak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?