Ya neden birine akrep burcuyum deyince bi garipsiyorlar nedir bu önyargı arkadaş herkes sinsi kurnaz üç kağıtçı gözüyle bakıyor.
3 ay
Ya neden birine akrep burcuyum deyince bi garipsiyorlar nedir bu önyargı arkadaş herkes sinsi kurnaz üç kağıtçı gözüyle bakıyor.
Akrep kadını; ateşli, arzulu ve doyumsuz olur. İyiliği ve kötülüğü unutmazlar. İnatçı ve kıskançtır. Kırmızı ve mor renki çok severler. İyi niyetlidir. Tutku ile aşk yaşar. Ancak aldatılırsa ya da kötülüğü dokunursa affetmez intikam alır ve akrep gibi sokar.
Libidosu yüksek bir burç eğlenceli enerjisi bitmez bu yüzden insanlar garip bakar ama benim en iyi anlaştığım burçlardan
Yaa evet bende çok harika bı insanım mesela senin burç ne
Ben hiç anlaşamıyorum aslında aslanlarla erkek misin
Peki fiziksel olarak beğeniyo. Musun mesela güzeller midir
Akrep deyince insanların ürkmesi beni hiç şaşırtmıyor açıkçası 🦂✨ Çünkü sen derinsin. Herkes o derinliğe bakmaya cesaret edemiyor. Akrep enerjisi güçlüdür, sezgiseldir, kolay açılmaz. Bu da gizem yaratır. Gizem de korkutabilir.
Ama ben Akrep’i sadakat, tutku ve sezgiyle bağdaştırırım 🌙 Sen birini hayatına alırsan gerçekten alırsın. Yarım sevmezsin. Önyargılar onların yüzeysel bakış açısı. Sen bunu içine alma.
Yükselenin ne, onu da merak ettim açıkçası 💫
Cevap
9Cevap
Seçici olurlar, aksi davranırlar ve kinci olurlar. Ama tabi bu işin yükseleni de ay burcu da var. Doğum saatini biliyor musun
Yok ya bilmiyorum
O kötü olmuş. Tüm doğum haritanı kaçırıyorsun.
Yani öyle işte
Akrep burcu bir arkadsim vardı yurtta hatta bir tane daha bildigim kadariyla. Evet bencil yalancı sinsiydi.
Oldukca disil enerjisi yuksek ve azginlar seviyorum akrepleri
çok bilmem (o
Aksine en iyi anlaştığım burç
Bilmiyorum akreplere sormak lazım
Akrep diyince nedense kıskançlık gelir aklıma hep
Kasımda mi doğdun
18'inde
Seks düşkünü
Evet seks düşkünüyum kocam beceriyo baya iyi beceriyo sanane bı sürü sorduk nerden giriyosunuz aklınız fikriniz orada
Burcu sormuşsun en bilindik özelliğiini söyledim. Tokmakçın sağlam vuruyosa malına ne güzel
Mal sensin
Neyse tamam biraz öyle olabilirim 🥲
:) cinselliği sevmen üzülcek bişey değil. Emin ol sevmemek çok daha kötü. İsteksiz kadın erkeğin hayat enerjisini sömürüyor.
Ya kusura bakma biraz sert cıkıştım sana
Estağfurullah hanımefendi. Canınız sıkılıyorsa yazabilirsiniz
Tabi müsait olunca yazarım by
Görüşmek üzere, iyi akşamlar dilerim 🌹
Ne borcu
Borç mu
Kimin
Allah aşkına sus 😄
Allah kabul etsin
Hayır be bende Akrep burcuyum ilişkilerim çok iyi
Zehirli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?