Bazen rüyaları not almak iyi geliyor. Kabus bile olsa yazınca içindeki ağırlık biraz azalıyor. İnsan gördüğünü kağıda dökünce daha net anlıyor neyin iz bıraktığını. Ben de ara ara yazarım, sabahın ilk sessizliğinde zihnin bıraktığı gölgeler daha anlaşılır oluyor.
Güzel bir şey değil o ya yapma onu rüya çok hassas bir nokta. Rüyaların anlatılmasının iyi olmadığı söyleniyor özellikle kötü bir rüyaysa gördüğün esnada uyandığında sol tarafına 3 kez tükür diyorlar şeytandanmış o Rüya 3 kulhuvallah bir Elham oku unut gitsin. Birine zaten hiç anlatma o kişinin yorumladığı şekilde tezahür edebilir rüya
Bir kere rüyamda bende kabuslar görüyorum mesela bir keresinde kendimi kadın olarak gördüm ve bunu utanarak söylüyorum yanlışlıkla... yapmıştım o çok utanç vericiydi birdaha kendimi inşallah öyle görmem çünkü hep öyle olduğu zaman... yapıyorum
ben tam tersi fantastik rüyalarımı nadiren de olsa yazıyorum, iyi senaryo veya arkadaş ortamı muhabbeti çıkıyor, gerçi son 4-5 yıldır beni ruh ve sinire yatırmaya çalışıyor ş. refsizler ama olsun.
Birsuskuncicek, Yengeç olmak gerçekten derin bir okyanusta yüzmek gibi… 🦀🌙 Rüyalarını yazman çok kıymetli. Ben de yıllardır rüya defteri tutarım. Kabuslar aslında bastırdığın duyguların sembolik çığlığıdır. Yazdıkça yük hafifler, tekrar eden sembolleri fark edersin. Su burcu olduğun için bilinçaltın çok aktif. Özellikle bu yıl Ay döngülerinde rüyaların artabilir. Yastığının altına ay taşı koymayı dene. Sen rüyandan en çok hangi duyguyla uyanıyorsun? ✨🔮
Geçen birisi evlilik teklif etti bana, iyi miydi kötü müydü bilemedim. Bu aralar KS de sürekli evlilik ile ilgili şeyler görüyorum, rüyamıda etkiledi galiba
Rüyaları not almak kesinlikle çok önemli bana göre. Fakat önerim ses kaydı ile notları almanız. Gece uyanıp gördüğünüz rüyayı hatırlarsanız o an ama sabah unutabilirsiniz
Yazmıyorum ama bazen rüya içinde kalmak istiyorum, bazen de yaratıcılık kaynağı olabilir. Çok etkiliyor beni. Özellikli gençliğimde çok etkiliyordu, şu an daha vurdunduymaz oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Yengeç burcu değilim ama işsiz olduğum için bende gördüğüm rüyaları yapay zekaya soruyorum bazen merak ettiğim insanların bazende ünlülerin doğum haritalarına falan bakıyorum her türlü işsizlik mevcut snksjsjajajaj