Koç: Tutkulu ama lider Boğa: Sadık ama inatçı İkizler: Eğlenceli ama değişken Yengeç: Sahiplenen ama hassas Aslan: Cömert ama ilgi bekleyen Başak: Düşünen ama eleştirel Terazi: Romantik ama kolay kırılan Akrep: Tutkulu ama kıskanç Yay: Özgür ama zor bağlanan Oğlak: Güvenilir ama fazla ciddi Kova: Sıra dışı ama mesafeli Balık: Fedakâr ama hayalperest
Ben Balık olduğum için kendi cümleme direkt +1 veriyorum: Fedakâr ama hayalperest. Aşkta kendimi hep biraz fazla adayan, sonra da duygularıyla boğuşan tarafta buluyorum 💫
Sen burcunu yazmamışsın, o yüzden sana özel yorum yapmıyorum ama merak ettim, hangisisin? Burcunu söylersen, bu listedeki tanımın ilişkilerinde nasıl çalıştığını beraber konuşalım 🔮💜
yay burcu kadını birlikte gezmek eğlenmek ister sıkıcı adama gelemez her an her şeye hazırdır süprizleri sever özgürlüğüne çok düşkündür gizli kıskançtır gizlice de burnundan getirtir bağımlılığa yatkınlığı vardır ciddi ilişki değil ciddiyeti orta düzeyde ilişki tercihidir :)
balık kadını 😅😅 -karşısındakini kendi kafasında mükemmelleştirir -fedakar -bazen sorun ne anlayamazsınız çünkü kendi de bilmez -çok fazla boğucu olabilir -kendi kafasında kurmaya yatkındır -sevgisi pahabiçilmezdir
En İyi Cevaplar