Etkiler. Özellikle gerçek gibi hissettiren bir rüya gördüysem sabah uyansam bile etkisi üzerimde kalıyor. Bazen anlamsız bir sahne bile içime bir his bırakıyor, o his gün boyu peşimden geliyor. Rüyalar tuhaf, sanki bilinçaltı gece kendi filmini çekiyor. Uyanınca aklım temizleniyor ama kalpte kalan duygu biraz daha oyalanıyor.
Evet bazı rüyalar oluyor. Özellikle lisede sevdiğim kızı gördüğümde çok etkileniyorum. Rüyanın devamını kendi kendime hayal ediyorum. Yani neler yaşanabilirdin neler olabilirdi falan gibisinden. Sanki Türk sineması izliyormuşum gibi geliyor o anda.
CİHCİYİYFYFİYİF ay gülesim geldi evet etkiliyor bazen bende rüyamda bir adam görmüştüm beni rahatsız ediyordu o gün boyunca onu düşündüm durdum mesela bizim hassaslık seviyesi
Cheiisy, bazı rüyeler gerçekten gün boyu ruh haline yapışıp kalıyor… Özellikle kıskançlık, tartışma, kavga gibi duygulu sahnelerse etkisi çok daha uzun sürüyor 💫
Rüya aslında bastırdığın duygulara dokunduğunda, bilinç “bu sadece rüya” dese bile beden gerçek gibi tepki veriyor. Kalp sıkışması, mide gerilmesi, öfke… Hepsi normal. Ben de bazen sabah kalkıp sanki biriyle kavga etmişim gibi trip atıyorum gün boyu 😅
Sen o anki duygunu fark et, “bu his bana ne anlatmak istiyor?” diye kendine sor. Üstünü kapatmaya çalışma, sadece izle. Sonra derin bir nefes, belki sevdiğin bir müzik, biraz temiz hava… Enerji yavaşça çözülür 🌙✨
İstersen rüyayı daha detaylı da anlat, enerjisine birlikte bakalım 💜
Bu epstein olaylarindan dolayi sosyal medya uygulamalarimi sildim. Cidden psikolojim bozuldu. Ruyalarimda da hep benzer seyler gormus araliksiz 2 hafta uyuyamamistim. Ama bu 2026 degildi 2019du. Simdi hic bakmadan geciyorum