Rüya yorumu yapabilen var mı?

Merhaba gördüğüm rüyayı unutamıyorum. Okul gibi bir yerdi. Yanımda arkadaşlarım vardı, kimseyi tanımıyorum gerçekte. Çok uzun neredeyse 3 4 m boylarında bir çocuk geldi. Yanımdaki arkadaşlarımdan biri yanına gitti. Tehlikeliymiş de bizi koruyacakmış gibi. Geldi benden hoşlandığını söyledi ama yüzü yok sesi yok bilgi akışı ile geldi bu bana. Sonra sınıfa girdim. 3 kişi oturdum. Ders neydi ne gördüm o kısım yok. Teneffüs oldu tekrar. O dev geldi bana baktı. Ağzını kıpırdamadan yine bilgi akışı ile ben senden çok uzunum ve karşı taraftayım, olmayacak biliyorum. Benden dolayı maddi zararın oldu (çok zor zamandan geçiyorum) maddi zararın için sana çek veriyorum ailemden bana kalan miras dedi. Verdiği kâğıt karma karışık bambaşka dil. Onun o acısını, üzgünlüğünü, hayatını hissettim. O an gerçek gibiydi. Sonra bir anda kendimi yazlıkta buldum (yazlığımız ortaklı mal olmasına rağmen bizim olmuş.) aynı anda orada iken aslında ruhum hâlâ onun yanındaydı. Hayatı bana akıyordu. Olduğu yerde mutlu olmadığı orman gibi büyük bir malikânede yaşıyordu. Ailesi ona iyi davranmıyordu. Benden özür diledi. Seni çok sevdim kendine iyi bak dedi. Ben o miras neydi o derken kendimi sokakta onu arıyordum. Sanki intihar etmiş gibi bir acı. Ama onu tanımıyordum. Böyle uyandım.
Not: ben evliyim. Okul biteli çok oldu. Spiritüel konularla ilgileniyorum. Rüyalarımda mesaj alıyordum. Ama gördüğüm rüya beni çok etkiledi. Sorum benim gibi bu konularla ilgilenen varsa ona göre yorumlayabilir mi? Bana bir varlık âşık oldu da vaz mı geçti?
Rüya yorumu yapabilen var mı?