Astroloji & Burçlar Senin benimle derdin ne? Demek istediniz burç hangisi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Cidden benim gibi bir yengeç 🦀 burcu çiçeğiyle sizin derdiniz ne ya?Tarot kartlarım var bakarken soru sorunca kabus görüyorum geceleri bu neden olabilir?Her meditasyon bize uygun mudur? Senin benimle derdin ne? Demek istediniz burç hangisi? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% Kova 5 ay Ayy banada bak yahu ne okurki🥳😅 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay ödüm koptu ya Yorumla Leviathan_S Kova 5 ay Teşekkür ederim🌺 kprkmazsan bir tane bana da tarpt bak😅 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak 5 ay Derdi olan olan derdine yansın. 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay haha Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Burca göre demem. 1 0 Yorumla
İslamkaragöz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% İkizler 5 ay Valla ben dert olurum 😂hem ikizler burcu hem aslan yükseleni olan erkeğim öfkemden kaçının 😂🤣 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay bence ideal Yorumla İslamkaragöz İkizler 5 ay Alla alla şaşırdım 😅 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Aslan 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Yok be çiçek benim burçla bi derdum olamaz onların olabilir ula 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay evet Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% Aslan 5 ay Akrepler... Sıkıntılı hepsi onlara göre de, biz:d 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay aynen Yorumla
pizzaman Takip Et Yoda Yaş: 46 Oğlak 5 ay koc burcu oldugum icin diger hicbir burc umurumda degil 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay hmm Yorumla
MinikGizem Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Akrep 5 ay Cinler rahatsız ediyor ugraşma şu işlerle 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay evet Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% Kova 5 ay Tüm burçların benle derdi var ben kaale almıyorum 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay en iyisi bu Yorumla GamzeliBela Kova 5 ay 🧚🏻♀️ Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 529 cevap paylaştı. İkizler yengeç 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Akrep aslan ikizler oğlak başak 😂 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay geriye ne kaldı Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% Oğlak 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. Oğlak Burcu olabilir 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay evet ya Yorumla
bugrapro Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% Oğlak 5 ay Yenğeç 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay ay evet Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% Yay 5 ay Öyle bir burç yok 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay of ya Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% Aslan 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 383 cevap paylaştı. Yengeçle derdim var 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay benmde Yorumla SAblaK Aslan 5 ay Senin ne derdin var? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Bir Yengeç erkegi olarak banada bir Yengeç kadını nasip olur inşallah 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. ikizler burcu. 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Balık 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 530 cevap paylaştı. İkizler.. 1 0 Yorumla
Thomass_Shelbyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Başak 5 ay Boğa ve Yengeç 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 5 ay Evet Yorumla
En İyi Cevaplar