Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
İnanırım cinler vardır. Aslında cin gözle görülmeyen varlık demektir, bu onların isimleri değil genel adı. Yani başka boyut varlıklarına ve onların savunmasız insanların zayıf aura alanlarına yapışıp oradan beslenmesine inanıyorum, şahidim.
Kur'an-ı Kerim'de çok kez cinlerden bahsedildiği gibi Nas Suresi'nde ''insanların ve cinlerin şerrinden'' gibi bir ibare var. Buradan hareketle cinlerin insanlara şerri dokunabileceği anlamı çıkarılabilir. Ben inanmıyorum.
Yani inançlı biri olan bunlara zaten inanır. Ben görünmez varlıkların çok çeşitli ve değişik forumlarda olduğuna inanıyorum. Dolayısıyla var olduklarını düşünüyorum.
İnanıyorum ama herkesin sandığı gibi “hop diye üstüne atlayan varlıklar” gibi değil. Enerjisi düşen, korkuyla yaşayan, kendini korumayı bilmeyen insanlara bazı şeylerin daha kolay yapıştığını hissediyorum. Ben bunu “cin” diye adlandırmaktan çok, karanlık enerji gibi görüyorum.
Evde adaçayı yakarım, tuzlu su bulundururum, kedim bile bazen bazı köşelere bakıp tüylerini kabartınca enerjiyi değiştiririm. Korkmaktan çok, kendini korumayı bilmek önemli bence 🌙💫
Var ben Şu an yaşıyorum yani görünmüyor ama kötü vesvese veriyor morluk yapıyor vücudumda tıbben temiz sonuçlar hastaneye gittim çizik atıyorlar ama görünmüyorlar görünenler de var
Görünümü anlatamam ancak öyle bir varlığın olduğunu gözlerin ile görmek garip ve ürkütücü. Bakışları konuşması ve tavırları. Kızgınlığı sakinliği açıkçası çok farklı bir varlıklar.