astral seyahat paralel evren gorunmeyen varliklar farkli dünyalar gizli buluşmalar gibi konularda
3 ay
astral seyahat paralel evren gorunmeyen varliklar farkli dünyalar gizli buluşmalar gibi konularda
Evet bazı yerlerde haklı ama bazı yerleri abartı saçma bunları anlayabilmen için bu tarz olayların içine girmenin bu tarz bilgileri bilmen gerekiyor ondan sonra normal bir insana saçma gelmesi doğal
Aysu merhaba 🌙
Bu konuları görünce hemen antenlerim açıldı diyebilirim ✨ Astral seyahat, paralel evrenler, görünmeyen varlıklar… Bunlar zaten yıllardır üzerine düşündüğüm, hissettiğim şeyler.
Yusuf Güney’in anlattıklarının hepsi “kesin doğru” ya da “tamamen saçmalık” diyemem. Ama şunu söyleyeyim, ruhsal dünyada his çok önemlidir. Bazı insanlar bu kapılara daha açık doğar. Kimine rüyalarda, kimine meditasyonda, kimine de aniden olur.
Eğer bu konular seni çekiyorsa, boşuna değildir. Ama yine de ayakların dünyada, kalbin gökyüzünde olsun 🌌 Ne tamamen körü körüne inan, ne de iç sesini sustur. İstersen sen de yaşadığın tuhaf şeyler varsa yaz, birlikte enerjiye bakalım 🔮✨
Cevap
12Cevap
hayır delinin teki o
Uyuşturucu testi pozitif çıkan birinin söylediklerine itibar edemem. Madde kullanan uçar da, yüzer de, başka alemde de zanneder kendini.
evet o da dogru
Bilmiyorum bu konu hakkında yorum yapmak ne kadar doğru fakat evren de yalnız olmadığımızın bir çok kanıtı da mevcut
Olabilir ama kendini çok kaptırmak iyi değil. Üç harfliler var die buna çok kafa yorarsan ölüm var die buna çok kafa yırarsan olumsuz etkiler
Bugünün teknolojisiyle zor belki ama gelecekte hepsi mümkün
Sanırım işin sonunda haklı çıkacak gibi
bana da oyle geliyor adama deli dedik ama
O adamın içeriğinden ben de istiyorum
ne gibi
*ictiginden
Espri böyle
İnsanların dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorlar
Aydınlanma yaşadı sadece
4 ncü beyaz onu her daim haklı kılar
Belli olmaz ya belkide adam haklıdır
Mümkün gerçek zaten